Speltips Real Madrid - Apoel

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-04 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 2.80
Tips: Båda lagen att göra mål
... För här kommer nästa rek.

Det är alltså att båda lagen gör mål i samma match.

Matchen är sen länge avgjord. Och även om Real lär ösa på med några mål framåt så kan det innebära att försvaret inte kommer att vara på helspänn hela matchen.

Jag tror väldigt mycket på att Apoel vill ha med sig ett mål från Bernabeu som man kan skryta med då de inte lär spela CL-kvartsfinal på några decennier igen.

Real har faktiskt haft en tendens (kolla gärna upp statistiken själva) att släppa in mål mot enklare lag medan man oftare håller tätt mot bättre. Jag vet inte om kvasipsykologi kan förklara fenomenet, men det kan mycket väl vara så att de inte känner att de behöver maxa försvarsspelet konstant mot sämre lag.

En annan kul detalj är att raka spelet på Real Madrid ger 1.06 hos Nordicbet idag. När kan det senast ha hänt att ett spel gav 1.06 i en Kvartsfinal av Champions League?! Bara en sån grej.

/Amrish

Edit: fyller på med lite intressant fakta kopplat till reken.

Gjorde lite research själv för att stödja mina teorier om Real Madrid och att de ofta spelar "båda lagen gör mål" mot sämre motstånd. Och mycket över huvudtaget. Facit blev än mer slående än vad jag hade förväntat mig.

* Totalt har Real Madrid spelat 30 matcher i ligan. 18 av dessa har slutat med att båda lagen har gjort mål.


* Real Madrid har spelat 15 matcher hemma i ligan. Totalt har hela 12 (!!) av dessa slutat med att båda lagen gjort mål.

* I Champions League har Real Madrid spelat 4 matcher hemma, 2 av dessa har slutat med att båda lagen gör mål. Slående i den statistiken är att man har släppt in mål mot båda de enklare lagen och hållit nollan mot de bättre. Så jag hade rätt i min känsla:)

Och det här spelet ger alltså otroligt höga 2.80 i odds. Måste ses som bra!

EDITERAD 2012-04-04 18.55:14

EDITERAD 2012-04-04 18.56:14
Spela på Real Madrid - Apoel hos Unibet
Spela nu
Amrish - 4 April 2012 - 18:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
EasyBucks - 2012-04-04 19:28

Med första mötet på näthinnan har jag väldigt svårt att se Apoel göra mål här, trots att Real kanske inte går för fullt, dom är helt enkelt för dåliga.

Men lycka till med spelet!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: