Hoppas ni ryggade plankreken på Moloka i sydafrika. Det blev en säker 3-0 vinst som gav 2.20 i odds. Nu ska vi titta lite på Regionalliga Mitte i Österike. Det är mötet mellan toppjagande Villach i mot mittenlaget St.Florian. Hade tänkt köra tre olika lir i denna reken.

Villach ligger tvåa i tabellen med 36 tagna poäng på 19 matcher. De 19 matcherna har slutat med 10-6-3 med målskillnaden 28-17.Man har en ycket bra form för tillfället med 3 vinster och 2 oavgjorda på de 5 senaste matcherna. Man är även ett bra hemmalag med facit 6-2-1 med målskillnaden 15-5. Så man är tighta i försvaret på hemmaplan. Fast dras problem på hemmaplan i år har varit att de vaknar till i andra halvlek. I deras 9 hemmamatcher så har 7 av dem varit oavgjort i halvtid. Så de brukar vara rätt trötta i första halvlek.

St. Florian ligger i mitten av tabellen på en 8:e plats med 26 tagna poäng på 19 spelade matcher. De 19 matcherna har slutat med 7-5-7 med målskillnaden 30-24. Formen är inget att skryta med heller med facit 1 vinst, 1 oavgjord och 3 förluster på de 5 senaste matcherna. Vinsten där kom i mot seriens slagpåse Lask Juniors. På bortaplan är de inte många de skrämmer heller med 3-2-4 med målskillnaden 12-11. De 9 bortamatcherna hittils så har 5 av dem varit oavgjort i halv tid.

Spelen:

X / 1, 3.95

X i halvtid, 2,15

Rak 1:a, 1.55

Tror på att Villach kommer vinna matchen till slut med 1-2 bollar. Men tror att det kommer hända i andrachalvlek eftersomcdde är så segstartade i början av matcherna.