Speltips

Speltips Athletic v Schalke 04

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-05 21:00 Spela här

Speltips Athletic v Schalke 04
Land: Internationellt Liga: Europa League
Odds: 1,90 Speltips: Mål innan 29:e; Ja
2012-04-05 21:00 Athletic v Schalke 04 Mål innan 29:e; Ja 1,90 holms

Halvskum utgång av det första mötet i Gelsenkirchen här senast.
Tyskarna satt inne på 2-1 med 25 minuter kvar - men fick åka hem till frugor och barn med 2-4 i arslet. Vilket i sin tur betyder att det här känns ... ja, nästan omöjligt. Räcker som bekant inte ens med 2-0 ikväll, utan man måste minst göra tre mål för att det här ska lösa sig.
Visst, nu har man vassa snubbar framåt i Raul och Huntelaar, all respekt för det. Men den sinnessjuka satsningen som måste göras framåt från minut ett, det kommer naturligtvis öppna spjällen bakåt en aning. Så, jag anar att inte ens tre mål lär räcka.
Och, en satsning måste ju faktiskt göras. Går inte att bara lägga sig ner och dö.

Vad Athletic kan prestera hemma, det vet vi alla om. Europas skönaste klubbfilosofi måste bara älskas, och i synnerhet då den ger resultat.
När Schalke 04 i sin iver att sätta press på hemmalaget med ett tidigt mål så kommer det som nämnts passa baskerna som handen i handsken.

Min plan lyder så här. I någon bur kommer det att ramla in en boll innan matchklockan står på 29 minuter. För Schalkes del känns det dessutom helt nödvändigt, och som ett stycke LIorente kommer att älska att få ett försvar emot sig med mindre hjälp från ett mittfält än vanligt.

Att båda lagen dessutom gör mål under 90 minuter plus tillägg, känns sunt även det.

holms - 05 April, 2012, 09:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!