De senaste två rekarna från mig har suttit fint, Newcastle @3,10 och Brynäs @2,05. Idag är det dags att ta tjuren vid hornen igen och försöka leverera.

Det dags för andra matchen i kvartsfinalerna i Europa League. Första matchen lagen emellan slutade i hemmavinst med 2-1 efter att Atletico avgjort sent. Detta ger den andra matchen följande scenario:
--------------------------
1. Om Hannover skulle ta ledningen är Atletico piskat att göra mål. Atletico är ett offensivt lag som ofta är inblandat i målrika matcher. Dock är de betydligt målglada och offensiva på hemmaplan, men nu är det cupspel som gäller och då gäller i många fall inte normerna längre.

2. Om Atletico får första målet måste Hannover framåt. De måste göra två mål för att få till förlängningen och minst tre om de ska vinna efter full tid. Detta scenario vore troligtvis det bästa för överspelet då ett offensivt hemmalag kommer ge utrymme för Atleticos giftiga kontringsspel.

3. Det sista alternativet, som jag hoppas elimineras genom ett tidigt mål, är att Hannover försöker kontrollera matchen genom ett tät defensiv för att på så sätt "bara" behöva göra ett mål och vinna med 1-0. Dock tror jag att ett mål åt något håll före 60 minuter kommer ge en målrik match.
Om matchen skulle få ett tidigt mål är jag ganska säker på att det kommer gå över 2,5 mål och kanske till och med över 3,5 mål. Ska vi säga att Falcao fixar första målet i 15'e minuten?