Speltips Åtvidaberg-GAIS

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-06 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.77
Tips: Båda lagen gör mål
Åtvidaberg svarade inte bara för en succélåt utan även för en stark offensiv insats i premiären borta mot Örebro och vann med 4-3. Åtvid hade ett bra spel med ett rörligt anfallsspel och några fina kombinationsspel. Med en hög press på Örebro och ett snabbt passningsspel så hade hemmalaget svårt att komma över egen planhalva inledningsvis. Försvaret ser däremot väldigt svajigt och ihåligt ut. Framförallt så kändes inte mittbackslåset med Hallingström/Pettersson så samspelta då dem ofta kom fel i positionerna, vilket skapade stora hål centralt. Båda lagen stod för bjudningar bakåt vilket resulterade i mål men över 90 minuter vann rätt lag. Dessutom åkte just mittbacken Tom Pettersson på en smäll under den senaste träningen och missar matchen. Den unga försvararen Andreas Johansson ersätter.


Om det var underhållning på Behrn arena så var det desto tråkigare fotboll på Gamla Ullevi dagen innan. Likt premiären ifjol för GAIS del så var det krampaktigt och GAIS hade stora problem att komma till några bra avslutningslägen i första halvlek. I andra tog GAIS spelmässigt över matchen mer och mer men skapade bara några halvchanser. I en premiär kan det dock vara spänt hos vissa spelare och finnas en del nervositet inblandat men det brukar släppa efter att första matchen är avklarad.

Dime Jankulovski och Jimmy Tamandi missar matchen. Med tanke på försvarsproblemen GAIS har haft under försäsongen så har tränare Alexander Axén skolat om den offensiva yttern Erik Johansson till mittback och han väntas få nytt förtroende jämte Calum Angus i mittlåset. Edit: Fredrik Lungdgren har legat nedbäddad med feber under veckan och missat träningar men åker med truppen till Åtvidaberg.


Åtvidaberg var respektlösa senast, kommer med ett bra självförtroende och kommer bli säkert bli svårslaget på Kopparvallen denna säsong. Offensivt känns Åtvidaberg intressanta och kan nog överraska många lag inledningsvis. Jag sätter däremot ett stort frågetecken (?) för defensiven. GAIS har flera spelare med stor potential och offensivt känns de grönsvarta väldigt intressanta med en hemvändande Celik, Bassombeng, Olsson/Ijeh och inte minst Wanderson. Dessa lagen stötte på varandra i en träningsmatch i slutet av Februari och då vann Åtvidaberg med 4-3.

Med tanke på mina ord om Åtvidaberg tidigare i texten så tror jag att Åtvidaberg kommer vara inblandat i många målrika matcher iår. Här förväntar jag mig en ganska öppen match med många målchanser där båda lagen går för seger.


Nordicbet är marknadhögst med sina 1.77 och det är klart godkänt! Betsson betalar exempelvis bara 1.54 på samma spel.

EDITERAD 2012-04-06 00.46:42
Spela på Åtvidaberg-GAIS hos Nordicbet
Spela nu
Killer - 6 April 2012 - 00:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RH34 - 2012-04-05 18:36

Kloka rader - klokt spel.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: