Speltips

Speltips Swansea-Newcastle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-06 17:30 Spela här

Speltips Swansea-Newcastle
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: Båda lagen gör mål
2012-04-06 17:30 Swansea-Newcastle Båda lagen gör mål 1.80 Killer

Ni hittar spelet genom att trycka på "mål" längst upp i menyn när ni är inne på matchens huvudmarknad hos bet365 .

Så här skrev jag om Swansea inför Chelsea hemma i slutet av Januari:

"Med sin passingsskicklighet och individuella skicklighet bjuder man ofta på en väldigt offensiv fotboll, vilket tillsammans med en kanon målvakt i Michel Vorm har gett utdelning. Swansea ligger på en 13:e plats med sina tjugosex inspelade poäng, åtta poäng till godo på Blackburn och Wolves under nedflyttningsstrecket. Det är bortaspelet och ineffektiviteten i flera avslutslägen som har gjort att Swansea inte ligger ännu högre upp i tabellen. På resande fot har Swansea bara skrapat ihop 6 av 33 möjliga poäng vilket är sämst i hela ligan".

Åtta poäng ner till nedflyttningsstrecket har blivit elva poäng, en trettonde plats har blivit en elfte plats samtidigt som segrarna på bortaplan har börjat trilla in. Formen är helt okej med tre segrar på dem fem senaste matcherna. En av ligans hetaste spelare för tillfället är islänningen Gylfi Sigurdsson. Mittfältaren och lånet från Hoffenheim har gjort sex mål på tio ligamatcher och måste klassas som det bästa nyförvärvet under januarifönstret i hela Premier League?

Sedan tidigare är Kerny Agustien och Ferrie Bodde kvar på skadelistan. Stort plus är att snabba och kreative yttern Nathan Dyer var tillbaka i truppen senast och väntas ersätta Routledge i startelvan här.

Det var många "experter" som sågade The Magpies inför säsongen och menade på att Newcastle skulle åka ur. Det får dem äta upp nu då Newcastle efter trettioen omgångar fortfarande är med och slåss om en Champions league plats. Det är imponerande att med så små medel och värvningsbudget hitta billiga spelare som Cabaye, Ba och Tioté som har blivit så tongivande för laget.

Formen och självförtroendet är på topp efter tre raka segrar och med bara en förlust på dem sex senaste ligamatcherna. Laget ligger på sjätteplats med sina 53 poäng, fem poäng bakom Tottenham på fjärdeplats.

Newcastle saknar Fabricio Coloccini, Steven Taylor, Gabriel Obertan, Danny Guthrie, Leon Best, Sammy Ameobi, Peter Lovenkrands och Sylvain Marveaux på grund av skador.

Swansea är som sagt ett väldigt bollskickligt och offensivt lagt lag. Laget kommer säkert revanchsuget efter två raka nederlag (förvisso mot bra motstånd). Newcastle kommer med tre raka segrar i bagaget och kommer ge allt så länge det fortfarande finns hopp om avancemang i tabellen. Nu tvingas återigen Perch ersätta Coloccini i mittlåset och det är inte optimalt. Jag tror Newcastle får problem här men samtidigt har dem en livsfarlig offensiv trio i Cisse, Ba och Ben Arfa som sällan går mållösa från en fotbollsmatch. Känslan är att detta kan bli en öppen, underhållande och målrik match med två offensivt lagda lag som verkligen går för seger här.

2-2?

Killer - 05 April, 2012, 15:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2012-04-06 11:01:06

tar rygg på dig KILLER! :) (tror dock mer på 2-1/1-1 här)

spelar även dessa under dag/natt
ö1.5HT i mohunB(indien)@2.25 1/10
ö2.5 i ulsan@1.80 2/10
ulsan ht@2.05 1/10
gimhae city rak@2.37 2/10
ö2.5 i copaLiber juanA vs strongest@2 4/10

sen ö1.5 på ulsan kommer jag ta på live

så delar med mig gör jag :) hoppas på lite bättre utd nu än torsdagen som var hemsk!(förutom tyska 3/3)