Speltips

Speltips Swansea - Newcastle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-06 17:30 Spela här

Speltips Swansea - Newcastle
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2,05 Speltips: Över 2.5
2012-04-06 17:30 Swansea - Newcastle Över 2.5 2,05 RalleArvid

Swansea hemma i Wales har varit en av de absolut största positiva överraskningarna i årets Premier League, man gör det på ett oerhört bra, och framförallt trevligt sätt med offensivt sprakande fotboll.

Den enda överraskningen som kanske är än mer positiv än Swansea är Newcastle, Champions League-känning och man ser ut att skaffa sig en strålande form nu när det börjar dra ihop sig för slutomgångarna. Idag möts de båda positiva överraskningarna på Swanseas hemmagräs som kommit att gestalta sig som något av en borg stundtals under säsongen.

Jag var inne på det vad gäller Newcastle inför Liverpool-matchen: den offensiva kemin som finns mellan succényförvärvet från januari, Cissé och ex-hammern Demba Ba är imponerande efter en så pass kort tid. Lägg där till det fina offensiva understöd och den assistens man erhåller av Guiterres och Ben Harfa och mål är nuförtiden så gott som alltid en garanti för skatorna.

Visserligen har Swanseas senaste två hemmamatcher inte bjudit på några målkalas överhuvudtaget men innan dess hittar vi två utav tre matcher med fem mål i varje. På Newcastles fem senaste bortamatcher hittar vi bland annat resultaten 1-3, 5-0 och 5-2. Detta kommer bli minst tre mål!

Newcastle har tre raka segrar medan Swansea letar efter att komma tillbaka till det fina poängplockar-spår som man befann sig på innan två raka förluster. Formmässigt sammanlagt hittar vi lagen på tredje respektive fjärde-plats och jag tror på en kaxig och själförtroendestinn offensivlusta från båda lagen. En öppen match med mängder av chanser åt båda håll, och när chanserna väl då dyker upp hittar vi vass spetskompetens i båda boxarna.

Över 2.5 finns till fina 2.05 på bet365 .

Lycka till lads!

RalleArvid - 05 April, 2012, 15:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
kjellebelle - 2012-04-06 08:09:16

newcastle till 3 ggr pengarna är också lockande. Newcastle har en CHL plats att spela för.