Speltips

Speltips Chelsea - Wigan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-07 16:00 Spela här

Speltips Chelsea - Wigan
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3 Speltips: 1, HCP -2.5
2012-04-07 16:00 Chelsea - Wigan 1, HCP -2.5 3 RalleArvid

Som jag var inne på senast vad gällde Wigan när de vann ödesmatchen mot Stoke hemma förra helgen så var det troligen deras enda chans till poäng på ett bra tag, och mer realistiskt faktiskt också deras enda chans att klara sig kvar. Man gjorde det med bravur i den matchen och nu väntar ett schema som hämtat från helvetet.

Wigan är inte bara ett bottenlag på bortaplan mot ett topplag, man är också ett av de, över de senaste 5 säsongerna, överlägset sämsta lagen mot topplag. Man vann visserligen mot Liverpool på bortaplan som ju är ett topp… nej just det, jag glömde. Liverpool är inte ett topplag längre hur konstigt det än låter så mitt argument håller fortfarande.

Chelsea har fått igång spelet och man har trots att man spelat i Champions League i veckan förmodligen en inställning och en kapacitet som kommer krossa Wigan på hemmaplan. Man både jagar uppåt (viktig placering att nå fjärdeplatsen och peta ned antingen Londonkonkurrenten Arsenal eller Londonkonkurrenten Tottenham) och man är något överraskande även jagat nedifrån av imponerande Newcastle. Detta gör att det inte finns utrymme för någon plattmatch eller poängtapp hemma på Stamford Bridge mot Wigan.

Jag tror att Wigan undermedvetet är ganska avslappnat inställda till denna match, dels med tanke på att man vann senast, men också med tanke på att man inte ser några större chanser att vinna denna match. Kan Chelsea bara få in någon boll i första halvlek så är jag inte dugg överraskad om det här kommer rulla på offensivt och målmässigt, och defensivt behöver man inte vara så oroliga på hemmaplan mot Wigan.

Chelsea till hcp -2.5 spelas till 3.00 på bet365 .

Lycka till lads!

RalleArvid - 06 April, 2012, 17:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2012-04-06 21:59:48

reysol tar sig an lokala sappo från j2 imorgon bitti(07.00) spelet senast i afc var en riktig besvikelse fram till min 70 då gulingarna började rulla boll. sen var evergrande ngt bättre än vad jag sett dem hitills i år, borta iaf. perfekt läge att byta och vad jag trorså kan det rinna iväg med mål trots att sappo 'r snåla. raka tar jag@2.00 0-2/1-3?

nästa match är också i j-league och är gra,mpus som har vart all det jag hoppats på i år :) (om än ngt flyyt) tar sig än ett, iaf för mig, överraskningslag tosu hemma. tror att grampus gör 2 iaf och tosu gör nog ett mot grampus lite halvlojja defensiv, iaf i luten.grampus +ö2.5@2.60 blir fint här och tror på 2-1/3-2?

kan slå ihop det och få det till lördagens första dubbel@5-20 :)

kanske läögger upp lite matchinfo innan splet men det är inte läge för det nu! :)

Pettson - 2012-04-06 21:37:31

Och Torres gör 2@5.00 :)

eller...

/http://www.youtube.com/watch?v=uSo2HcG1YWA

Pettson - 2012-04-06 21:32:42

Rygg rakt av!! :)

maif, mff, getafe, dortmund, coventry och ""dif""" ifk, saints och milan....