Speltips

Speltips Legia Warszawa - Ruch Chorzow

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-07 13:30 Spela här

Speltips Legia Warszawa - Ruch Chorzow
Land: Polen Liga: Ekstraklasa
Odds: 1.84 Speltips: Ruch Chorzow HCP +1
2012-04-07 13:30 Legia Warszawa - Ruch Chorzow Ruch Chorzow HCP +1 1.84 krawz

Inte allt för ofta som jag bjuder tillbaks här inne till alla kanon rekar man har tagit del av senaste tiden men va fan nu när det är påsk har jag försökt lägga ner lite tid på att hitta ett kanonlir att dela med mig av.

Dagens kanske bästa spel i mina ögon hämtas från högsta ligan i Polen där ligaledarna efter 24 omgångar Legia Warszawa tar emot liga 2.an Ruch Chorzow som är 1 poäng bakom.

Den här ligan är precis liga jämn som den har varit dom senaste åren, det skiljer för tillfället 7 poäng från plats 1-6 i serien och det mesta talar för att det kommer avgöras in mot dom sista omgångarna som vanligt.
För någon säsong sedan avgjordes till och med serien via ett självmål i 90.e minuten och någon liknande den här säsongen skulle inte förvåna.

Till dagens match då.

Legia Warszawa leder alltså serien men man kommer till den här toppmatchen med allt annat än toppform med 3 raka oavgjorda och endast 2 segrar på 5 senaste har gjort att man håller på att spela bort det stora försprånget man ett tag hade, man har även spelat oavgjort i 3/4 senaste hemmamatcherna där 2 av dom bla är mot 13.e placerade GKS Bełchatów (20 poäng bakom) och ligajumbon Cracovia Kraków (25 poäng bakom).
Formen är inte den bästa för dagen och det kanske är så att en lång säsong med bla spel i Europa League börjar ta ut sin rätt nu??

Inför dagens match har man även mängder med tunga avstängningar och skador i truppen , följande spelare saknas pga för många gula kort :

Janusz Gol(mittfältare)
Artur Jędrzejczyk (Försvarare)
Jakub Rzeźniczak (Försvarare)

Lägg där till att följande spelare saknas pga skador :

Iñaki Astiz (Försvarare)
Michal Hubník (Mittfältare)

Sedan frågetecken på 2 spelare :

Ivica Vrdoljak (KAPTEN och mittfältare)
Michał Kucharczyk (Mittfältare)


Upp till 7 spelare kan alltså saknas idag, 5 av dom saknas garanterat.
3 stycken av dom är backar och 4 från mitten, kan bli en OTROLIGT tung match för Legia idag trots hemmaplan.Till bortalaget Ruch Chorzow.

1 poäng bakom Legia och man har vunnit 4/5 senaste matcherna samt 2/3 senaste på bortaplan så formen är inte allt för dålig och något bättre än Legia för dagen. Nackdelen kanske är att man också spelar en del oavgjorda matcher på bortaplan.
Läget i laget är bra och inga betydande skador eller avstängningar att snacka om. Har gjort det bra än så länge den här säsongen och att ta minst en poäng idagens toppmöte är nästan ett måste för att man inte ska släppa iväg Legia i toppen och ge dom 4 poängs ledning.Är medveten om att Polska ligan är ganska hemmabetonad men med tanke på att Legia är bättre borta än hemma samt dagens enorma problem i Legias trupp så anser jag Betsafe s 1.84 på Ruch Chorzow +1 i matchen vara ett fin fint odds och en av dom bättre spelen idag.

För Er som letar STORT värde i spelen och vill chansa lite så MÅSTE raka 2.an testas med en mindre slant till dryga 4 ggr pengarna.

Lycka till ni som ryggar.

Notera det tidiga spelstoppet 13:30!!

Bra match att jobba in innan dom större ligorna drar igång i eftermiddag.

krawz - 07 April, 2012, 10:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
krawz - 2012-04-07 11:02:44

Måste lägga till att 4 av dom spelarna startade i senaste ligamatchen och en 5.e fanns med i truppen då.