Speltips

Speltips Liverpool & Skellefteå

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-07 15:00 Spela här

Speltips Liverpool & Skellefteå
Land: Handikapp Liga: Dubbel
Odds: 5.51 Speltips: 1 (hcp -1)
2012-04-07 15:00 Liverpool & Skellefteå 1 (hcp -1) 5.51 Mrbandy

Glad Påsk alla vänner och bekanta! Förra helgens monstersystem var verkligen inte lyckat och jag backade faktiskt 2800 kr på det. Känns som om jag var nere i en liten formsvacka men den vände igår, när jag bombade in Papiss demba Cisse som första målskytt i Swansea - Newcastle till 7 ggr pengarna. Idag har jag tänkt att omsätta 1 k på en mycket fin dubbel som jag är helt övertygad om sitter.

Match 1
Liverpool - Aston Villa 1 (hcp -1) 2.25

Liverpool är verkligen inte i form och har tre raka förluster (Newcastle, Wigan och QPR). Dock har de ett riktigt fint lag på papperet och snart börjar Carrol och Suarez att hitta formen och då kan inte Villa mäta sig. Hemma på Anfield tror jag inte det finns en chans att de tappar poäng idag då hemmafansen verkligen kräver en seger och det en stor sådan. Dock bör nämnas att Pepe Reina är avstängd efter ett rött kort mot Newcastle och i mål står istället Alexander Doni (iaf om vi skall lita på svenskafans). Saknas gör även Lucas Leiva och Charlie Adam på grund av skador.

Aston Villa är knappast i någon tokform dom heller och har endast två segrar på sina tio senaste matcher i ligam (Fulham och Wolves).

Lägg där till att Villa saknar Richard Dunne, Charles N"Zogbia,
Carlos Cuellar, Ciaran Clark, Fabian Delph och Stilian Petrov. De har dessutom sena tester på Alan Hutton och Andreas Weimann (källa Astons stryktipsblogg).

Match 2
Skellefteå - AIK 1 (hcp -1) 2.45

Sjunde och avgörande semifinalen mellan Skellefteå och AIK. Skellefteå fullkomligt kör över AIK på hemma isen uppe i Skellefteå och de två senaste mötena har slutat hela 8-2 och 5-1. I Stockholm har mötena varit desto jämnare och AIK har verkligen fått slita för sina segrar. Till denna match är garanterat båda lagen toktaggade men jag tror att Skellefteå är ett bättre lag i grunden och har även hemma plan och det kommer göra att de krigar till sig en relativt säker seger idag. Att jag väljer att spela minus ett istället för raka ettan har med det faktum att laget som ligger under i denna match garanterat kommer att plocka målvakten relativt tidigt för att få till en reducering alternativt kvittering och vi vet ju alla vad resultatet av det brukar vara (mål i öppen kasse).

Denna dubbel ger hela 5.51 och på det lägger jag in 1 k den känns riktigt fin!

Lycka till och glad påsk

Mvh
Mrbandy

Obs rygga på egen risk!

Mrbandy - 07 April, 2012, 11:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!