Speltips

Speltips Bubba Watson

Sport: Golf Spelstopp: 2012-04-08 15:30 Spela här

Speltips Bubba Watson
Land: USA Liga: Masters
Odds: 8.50/2.50 Speltips: V/P
2012-04-08 15:30 Bubba Watson V/P 8.50/2.50 mr_england

Spel: Vinnare/Plats på Bubba Watson i US Masters.

Väljer att lägga mitt spel hos bet365 som erbjuder vinnare/plats-spel live på Masters. Platsspelet ger en femtedel av vinnaroddset för placeringarna 1-3. Då odds i grunden baseras på bråktal och inte decimaler kan det vara lite svårt att räkna ut platsoddset som svensk. Men med vinnaroddset 8.50 får vi platsoddset 2.50 med villkoren 1/5 1-2-3.

Idag spelas den sista rundan av årets första major i golf. Ur svensk synvinkel ser det fantastiskt trevligt ut då Peter Hanson leder tävlingen, Henrik Stenson ligger delad sexa och Fredric Jacobson delad elva. Ett helt otroligt resultat av de Svenska Spel arna.

Tyvärr tror jag inte svenskarna håller och väljer i stället att satsa mina pengar på amerikanen Bubba Watson. Inför sista rundan ligger Watson på fjärde plats. Tre slag efter ledande Peter Hanson, två slag bakom storfavoriten Phil Mickelson och ett slag bakom Louis Oosthuizen.

Även om Watson redan är etablerad i världstoppen ses han som en av golfens riktigt stora blivande stjärnor. Han är en av få riktigt duktiga vänsterspelare och är känd för att slå otroligt långt. Watson är för närvarande rankad 16 i världen och har tidigare slutat tvåa och femma som bäst i majors. I Masters har han en tjugonde plats som bäst.

Då Watson skaffat sig ett perfekt läge som passar hans aggressiva spelstil tror jag mycket på honom idag. Han slår så långt att han nästan är garanterad birdies på samtliga par 5 hål och om puttningen stämmer blir han livsfarlig då han bara är tre slag efter ledande Hanson.

Tre slag är ingenting i golf. Särskilt inte sista rundan i Masters där vi sett några av världens bästa spelare tappa jättestora ledningar den sista dagen. Det senaste exemplet är Rory McLLroy som ifjol ledde med fyra slag inför sista rundan och tappade allt.

Favoriten Phil Mickelson blir självklart inte lätt att slå men då han ger ett väldigt lågt odds och golf är en sport där allt kan hända lockar det höga vinnaroddset på Bubba Watson. Då det dessutom går att spela plats ser det riktigt bra ut. Watson bör minst kunna plocka en placering och hålla undan för de bakom. Bra spelare som Westwood, Mahan och Harrington jagar två slag bakom Watson. Men övriga får svårt om de inte ställer till med något riktigt övernaturligt.

Leaderboard inför sista rundan:
Peter Hanson -9
Phil Mickelson -8
Louis Oosthuizen -7
Bubba Watson -6
Matt Kuchar -5
Henrik Stenson -4
Lee Westwood -4
Hunter Mahan -4
Padraig Harrington -4

mr_england - 08 April, 2012, 10:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!