Speltips

Speltips Hamburg - Bayer Leverkusen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-08 17:30 Spela här

Speltips Hamburg - Bayer Leverkusen
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2,75 Speltips: 1
2012-04-08 17:30 Hamburg - Bayer Leverkusen 1 2,75 RalleArvid

Hamburg är en klassisk tysk klubb som hör hemma i toppskiktet i en av Europas finaste ligor (även när världens bästa och finaste Ruud van Nistelrooy har lämnat). Det är dock inte alls säkert att man kommer att spela i det toppskiktet nästa säsong hur mycket man än hör hemma där. Man är bara fåtalet poäng på rätt sida negativt kvalstreck och man jagas av två andra klubbar som är långt ifrån traditionella slagpåsar, nämligen Köln och Hertha Berlin.

En blytung sexpoängsseger togs senast på bortaplan då man hängde av Kaiserslauten från realistiska möjligheter att hänga kvar. Vad som dock var ännu viktigare med den segern än tre poäng till och med var att man tog sig tillbaka till vinnarkänslan efter en rad förluster.

På tal om en rad förluster, Bayer Leverkusen åker till Hamburg med inte mindre än fyra raka förluster och även om man har goda möjligheter att knipa en Europa League-plats (som man nu ligger utanför) så är man inte i närheten av lika dödligt motiverade och inspirerade som hemmalaget är.

Det har varit täta matcher lagen emellan på senaste, men just i det läge som Hamburg är för tillfället hade man inte brytt sig om huruvida det hade varit varesig Bayer Leverkusen, Bayern Munchen eller Barcelona på andra sidan. Man vet att man kan vinna igen och man vet att man MÅSTE vinna och jag är övertygad om att man också gör så. Framförallt är jag oerhört glad över det odds som jag blir erbjuden för 1:an.

Det har bjudits på kryss i de senaste matcherna i detta möte och visst, om ni vill säkra upp så kör på 1DNB, men här är faktiskt inte 1 poäng speciellt värdefullt för Hamburg, man går för en trea, och man tar en trea.

2.75 på den raka ettan hos bet365 . 1.83 för 1DNB på samma bolag.

Lycka till lads!

RalleArvid - 08 April, 2012, 12:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!