Speltips

Speltips Arsenal - Manchester City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-08 17:00 Spela här

Speltips Arsenal - Manchester City
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,80 Speltips: Över 2.5
2012-04-08 17:00 Arsenal - Manchester City Över 2.5 1,80 RalleArvid

Två lag med precis allting att spela för, två lag som inte är nöjda med varken noll eller ett poäng, två lag som kommer gå på tokoffensiven, två lag som i regel gör två mål eller fler, en match som slutar med över två mål.

City måste, måste, måste vinna för att den lilla hållhake man har i derbyt överhuvudtaget ska gälla något när det är dags. Framförallt om United tidigare under dagen satt ytterligare press på sina högljudda grannar som tystnat lite på sistone (förutom inom truppen där det är långt ifrån lugnt och harmoniskt).

På bortaplan har City gjort 28 mål på 15 matcher, ett snitt på nästan två mål per match, man har släppt in exakt ett mål per match i snitt. Arsenal har gjort 34 mål på hemmaplan, ett snitt på över två mål per match och man har på Emirates bibliotek släppt in 12. Men ni som följer mig, mina rekar och mina tankar regelbundet vet hur mycket jag ger för Wengers förmåga att mobilisera ett stabil försvarslinje, framförallt centralt. Vermaelens insats senast mot QPR är faan det mest bedrövliga jag sett i ett lag som tillhör toppskiktet av Premier League.

Det är två lag som har haft en fantastiskt form men som senast veckan åkt på lite käftsmällar både på höger och vänster kind. Inget av lagen planerar att detta ska vara någon regel utan snarare ett kort, försmädligt undantag från regeln som innebär fortsatt fin form nu när Champions League-platser och ligatitlar skall delas ut.

Över 2.5 mål i fyra av Arsenals fem senaste ligamatcher och City bjöd senast på ofrivilligt målfyrverkeri både framåt och bakåt i sin 3-3match. Jag är övertygad om att vi kommer att få se en matchbild som ingen av tränarna är speciellt förtjusta i. En matchbild med många målchanser och med en hel del mål.

Över 2.5 är spelat utan att blinka till 1.80 på bet365 !

Lycka till lads!

RalleArvid - 08 April, 2012, 12:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!