Mitt kära Helsingborg gör kanske sin sämsta match på 5 år borta mot Peking och formen pekar spikrakt neråt medans Ellos gjort det desto bättre. Mycket lutar åt att Elfsborg tillsammans med IFK gör upp om guldet i år och värvningarna tyder på det. HIFs offensiv har tappat något enormt och nu går jag efter magkänsla, det är helt enkelt dags att förlora på hemmaplan nu. Man har inte gjort det sedan GAIS 2010 (bortsett från Europamatcherna) men man har varit nära på att torska flera gånger.

PSG bör krossa Marseille som inte kommer spela Champions League nästa säsong. Deschamps kommer lämna efter säsongen och likaså nyckelspelarna Ayez mfl. Det ser inte bra ut för Marseille medans PSG ser ut att vinna ligan.

Real Madrid har en suverän statistik mot Valencia på sistone och att dem leder i halvtid anser jag är ett bra spel för 1,53.

HIF - Elfsborg 2 (3,5)
Att Real ska leda i halvlek mot Valencia spelas till 1,53
PSG - Marseille 1 (1,83)

Insats: 500 kr.
Bara sådär. Låter kanske inte allt för lockande för er, och det finns säkert bättre alternativ där ute men jag är nybörjare här och jag är i bra form för tillfället. Satt mina 4 senaste rekar så jag förlitar mig på min magkänsla och formen. Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip