Speltips

Speltips Göteborg-Norrköping

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-09 15:00 Spela här

Speltips Göteborg-Norrköping
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.67 Speltips: X2 (AH+0.5)
2012-04-09 15:00 Göteborg-Norrköping X2 (AH+0.5) 2.67 mr_england

Hoppas någon ryggade min golfrek igår. Bubba Watsson satt till 8.50 så nu är pengasäcken full! Idag provar jag med ett spel i allsvenskan…

Ett nervöst redan nu pressat Göteborg mot ett Norrköping som kan spela helt utan press och ta det som ges, särskilt efter premiärsegern mot regerande mästarna Helsingborg. Då Göteborg ger 1.50 och Norrköping 7.00 så ligger spelvärdet självklart hos Norrköping i den här matchen. Särskilt då det rör sig om en tidig match i allsvenskan där alla slår alla. Sett till bet365 s odds har Göteborg 67 procents vinstchans och Norrköping bara 14 procents vinstchans i den här matchen. Det köper jag inte!

Real Göteborg var bra i 20 minuter mot Syrianska. Sedan såg det ut precis som tidigare år då laget tagit två raka sjundeplatser i allsvenskan. Lösningen då man hamnade i underläge var långa bollar och ett eget spel såg vi inte skymten av trots en fin konstgräsplan. Göteborg har värvat många nya spelare men som vanligt under Håkan Mild har truppen väldigt många mittfältare av klass men få alternativ i anfallet. Backlinjen ser även den skakig ut och med Hjalmar Jonsson och Erik Lund kommer man inte vinna något SM-guld.

Det kommer vara storpublik på Gamla Ullevi i eftermiddag. Det är naturligtvis en tillgång för Göteborg. I alla fall till en början… Hur reagerar publiken vid oavgjort eller underläge i halvtid eller om Göteborg spelar dåligt? Det kan tyckas konstigt att publiken är otålig redan nu men tålamodet är kort efter två raka sjundeplatser i allsvenskan och en förlust mot enligt många allsvenskans sämsta lag i premiären. Det med ett lag som enligt många supportrar ska vinna guld. Tar Göteborg ledningen kommer publiken vara en enorm tillgång. Spelar Göteborg dåligt och inte får hål på Norrköping kommer publiken bli väldigt otålig. Det är jag säker på.

Läget i Göteborgs trupp är bra. Det är på vänsterbacksplatsen men har lite problem och det ska bli intressant att se om Lund startar igen eller om Logi får chansen. Dyrestam är nog inte riktigt redo. I övrigt ska Göteborg kunna spela med bästa laget.

Enigt IFK Norrköpings hemsida ställer de upp med samma elva som senast. Norrköping ser starka ut och de är ett bättre lag i år än förra säsongen. Spelare som Thorvaldsson, Ajdarevic och Johansson är vassa och de kan ställa till med en otrevlig överraskning för Göteborg.

IFK Norrköping skrällde mot regerande mästarna Helsingborg i premiären. En match där Norrköping var det bättre laget. Det finns inget som inte säger att de inte kan skrälla igen mot ett Göteborg som redan nu är under stark press och i ligan där alla slår alla. Alla i Göteborg vet hur viktigt den här matchen är. Efter den här matchen väntar AIK borta för Göteborg. Att inte ha slagit Syrianska och Norrköping och sedan förlora borta mot AIK med Stahre som tränare kommer inte bli någon rolig historia så Göteborg är under press redan i den andra omgången…

Göteborg ska vara favoriter att vinna men om man ser till hur oddset är satta är det tjänstefel att inte chansa med ett spel på Norrköping. Jag väljer...

Spel: Norrköping +0.5 på Asian Handicap – odds 2.675 hos bet365 .

Om man är riktigt modig är det inte fel att chansspela på att Norrköping vinner matchen. Jag väljer dock asian handicap + 0.5 vilket är samma som X2 då oddset på det är tillräckligt högt.

mr_england - 09 April, 2012, 12:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
GAISdave - 2012-04-09 13:03:40

Tackar oxå för Bubba och hoppas verkligen du får rätt här med.

taggen - 2012-04-09 12:45:49

Tackar och bugar för Bubba! Rasslade till på saldot...