Bolag:BetVictor
Insats: 700 kr
Vinst: 2030

Startelvor:
Werder Bremen
Wise
Fritz-Affolter-Sotiris-Schmitz
Zlatko-Tom-Ignjovski
Marin
Rosenberg-Pizzaro

B Mönchengladbach
Marc Andre
Jantscke-Dante-Stranzl-Daems
Herrman-Nordveit-Neutstäder-Arango
Hanke-Reus

Kortfattade info;
- Senaste möte; Mönchengladbach 5 - Werder Bremen 0

- Två lag med usel form; Bremen (1 vinst, 2 oavgjorda, 2 förluster)
Mönchengladbach (1 vinst, 1 oavgjord, 3 förluster

- Mönchengladbachs bästa spelare; Marco Reus är osäker till spel, tränade tillsammans med Oscar Wendt på egen hand igårkväll, tror dock att han startar, fick en smäll på foten senaste matchen dvs. inget allvarligt.
Startar dock inte Reus sjunker självklart spelvärdet men jag tror ändå på vinst utan Reus. M'Gladbach har ett härligt grundsspel (totalfotboll likt Barcelonas) och man ska kunna avfärda Bremen utan problem bara men får igång sitt passningsspel.

- Mönchengladbach har presterat sin bästa fotboll på bortaplan iår där man
kunnat spela ut med sitt vassa kontringsspel och effektiva passningsspel.

- Werder Bremen har stora problem med sitt deffensiva spel, Affolter har t.ex. inte lyckats fylla tomrumet efter Naldos skada. Sotiris är en duktig mittback men ingen ledare = man har två orutinerade mittbackar.

- "Om Werder Bremen ska ta alla poängen mot Mönchengladbach behöver de spela mer aggressivt än vad de gjorde mot Köln, motståndarna var bättre än Werder matchen igenom.
Om Werder ska kunna ta tre poäng måste laget ha tålamod och inte anfalla med allt för många, dessutom vara mer effektiva i straffområdet än vad laget har varit på senaste tiden. Gladbach har visat att de är ett av ligans bästa lag på att kontra, något som självklart oroar mig. Werder brukar ha svårt med den typen av fotboll och försvarspelet har inte imponerat under mycket lång tid." WERDER BREMEN REDAKTION på svenskafans.com

- Werder Bremen saknar tongivande spelare; Hunt, Arnautovic, Borowski, Ekici och Prödl.

- M'Gladbachs tränare inför matchen; ”Vi har tagit 52 poäng, vilket är bra men vi har ambitioner att förbättra oss. Jag förbereder laget inför varje match mentalt för att vi ska gå för vinst säger Favre. Så ikväll kommer Schaafs lag att få det jobbigt.

- Werder Bremen kanske ett mer namnkunnigt lag men ni som har sett M'Gladbach under året vet att laget är kapabla att rulla ut vilket mostånd som helst. M'Gladbach är ett bättre lag iår än Bremen.

Resultat;
1-3

Lets do this!
/TheMechanic


EDITERAD 2012-04-10 13.57:06

EDITERAD 2012-04-10 13.58:39

This is the stats tab
This is the post tip