Bör vara ungefär lika stor klasskillnad mellan dessa två lag som mellan Tyresö och Örebro vilken slutade 7-0 till "Real Tyresö". Difs försäsong kan väl knappast kallas lyckad. Två vinster har man skrapat ihop och dessa var mot svagt motstånd. Sitt eget utvecklingslag och Rågsveds IF bottenlag i div 1. AIK och Piteå som de säkert kommer att slåss mot i botten av Allsvenskan har man förlorat mot. Prestige värvningen Jessica Landström från tyska proffsligan kommer inte att spela ikväll. Dessutom lämnade spelarbussen, enligt uppgift, Stockholm vid elvatiden på förmiddagen idag.
Ser man då på Göteborgs försäsong så är det som natt och dag. De har haft dubbelmöten i Champions League mot Arsenal där de gör starka insatser och vinner hemma med 1-0. Dessutom har man spelat Supercupfinal mot ldb Malmö. En match som man stundtals dominerade, men tillslut förlorade lite orättvist med 2-1 efter att ha haft ledningen med 1-0.
Nej detta möte borde sluta med en fem-sex bollar upp för göteborgskorna med rätt inställning. Observera att matchstart är 18.45 och oddset finns hos Svenska Spel .

This is the stats tab
This is the post tip