Speltips QPR - Swansea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-11 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.15
Tips: 1:a
Med två raka hemmasegrar och med ett stort poängbehov samt passande motstånd har QPR stora chanser att plocka en viktig trea idag enligt mig. Man möter ett Swansea som är i lite andra änden av tabell-svärdet.

Swansea har tre raka förluster och är överraskande för många inte i närheten av samma poängbehov som QPR. Om man hade tippat inför säsongen att en av dessa både nykomlingar skulle vara under konkret nedflyttningshot med sex matcher kvar att spela och en skulle praktiskt taget ha säkrat kontraktet för ett bra tag sedan hade nog många med mig gissat på det omvända scenariot.

Det är inga dussinmotståndare som QPR besegrat hemma på Loftus i de senaste matcherna, man kryssade mot Everton innan man besegrade i tur och ordning Liverpool och Arsenal, då vore det väl en smula underligt om man inte även lyckas klättra över ett nykomlingshinder från Wales ikväll, tycker ni inte?

Visserligen är det ingen skam i de förluster som Swansea har i backspegeln i de senaste tre matcherna: Everton hemma, Spurs borta och Newcastle hemma (där man var bra), men här tror jag att motivation kommer avgöra. Swansea är inget krigande, klassiskt nykomlingslag, man är ett väldigt trevligt och offensivt lag som spelar på inspiration. QPR har både spetskompetens och intelligens (som man under stora delar av säsongen inte lyckats få fram) OCH en inställning som hör hemma på ett slagfält nu när ”Sparkey” har tagit över ”The R:s”.

Det första Premier League-mötet lagen emellan slutade med att QPR lyckades skramla ihop en pinne i 1-1matchen i höstas medan Swansea knappast kommer anlända till Loftus Road med några positiva minnen från arenan där man blev uppätna med hela 4-0 förra säsongen, då i Championship.

Joey Barton är tillbaka i startelvan efter att ha vilats en smula (både från twitter och fotbollsplanen), Derry kommer förmodligen inte tillåtas spela men på centrala mittfältet har man bredd och täckning även utan den 100-åriga silverräven. Swansea har lite problem med skador men det har man haft under egentligen hela säsongen och lyckats rotera bra, vilket är imponerande. Cissé och Helguson är inte tillräckligt fit for fight vilket kommer innebära att firma Taarabt-Zamora kommer fixa tre livsviktiga poäng för hemmalaget ikväll.

2.15 testas på Q.P.R ikväll på bwin.

Lycka till lads!
Spela på QPR - Swansea hos Bwin
Spela nu
RalleArvid - 11 April 2012 - 09:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Dentor - 2012-04-11 17:40

Det tycker jag låter mycket bra, sams! :)

RalleArvid - 2012-04-11 17:12

Haha, tro mig, jag vet hur huvudet kan vara när det är sent i skolan. Men låt oss hoppas på att Q.P.R vinner OCH att de gör över 1.5 mål. Okej!? Vänner?

Dentor - 2012-04-11 15:42

Såg nu att du spelat till samma odds, men just nu står den raka ettan i 2,10 på Nordicbet. Är lite sent i skolan och då är inte huvudet helt klart... :)

Dentor - 2012-04-11 15:40

Tycker detta är en bra rek och var en bekräftelse ifrån att rygga. Det var dock innan jag såg att oddset på att QPR gör över 1,5 mål var högre än den raka ettan! Spelar QPR över 1,5 mål till 2,15 istället, men tror din rek sitter ändå

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: