Herregud vilken statistisk bakgrund dessa matcherna har och då jag är en svag individ för statistik så kände jag att jag var tvungen att lägga ut följande.

Wigan - Manchester United. De senaste 14 mötena lagen emellan:
Wiganvinster - 0
Likamatcher - 0
Unitedvinster - 14(!)

Wolverhampton - Arsenal. De senaste 9 mötena lagen emellan:
Wolverhamptonvinster - 0
Likamatcher - 1
Arsenalvinster - 8

Atletico Madrid - Real Madrid. De senaste 20 mötena lagen emellan:
Atleticovinster - 0
Likamatcher - 4
Realvinster - 16

Jo tack och i Uniteds fall kan vi konstatera en ruggande form med 8 vinster på de 8 senaste ligamatcherna. Med det sagt behöver vi inte ens gå in på Wigans form va? För OM United någon gång ska bjuda in City i titelracet igen så är det INTE ikväll det sker!

Arsenal kommer ifrån en mycket(!) stärkande seger mot Manchester City och när dem nu ställs mot jumbon i tabellen som de har en sådan förkrossande statistik mot så missar dom inte detta ikväll!! Men för att stärka känslan än mer kolla Wolverhamptons 8 senaste:
Vinster: 0
Oavgjorda: 1
Förluster: 7, 6 av dessa är i de 6 senaste.

Formmässigt så är det väl Madrid-derbyt som oroar mest. Atletico har vunnit de fem senaste matcherna hemma, MEN det är mot 3 lag som man hittar längre ner i tabellen (10, 11 och 16.e plats), ett svajigt Hannover (som på de senaste 6 matcherna hemma i Tyska ligan bara tagit 7 poäng) samt Besiktas som inte vunnit sedan 19 Mars (två oavgjorda och två förluster där efter - inte så imponerad!).
Detta kanske har gett Atletico ett självförtroende som kan skrämma lite men i slutändan rå dem inte på storebror som slåss för att inte tappa den ligatitel som för några omgångar sedan var "säkrad"....

As always - kommentera gärna!

EDITERAD 2012-04-11 16.54:34

This is the stats tab
This is the post tip