Speltips Elfsborg - IFK Norrköping

Sport: Fotboll
Spelstopp: 0000-00-00 00:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 4,2
Speltips: Elfsborg -2,5
Spela på Speltips Elfsborg - IFK Norrköping
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Elfsborg -2,5
Jag är ett IFK Norrköping fan och måste ta att säga att jag aldrig sätt IFK Norrköping spela så bra anfalls fotboll som de gjorde mot Helsingborg i premiären. Bra passning/inläggs spel och mycket underhållande spel i övrigt. Dock kändes inte försvarspelet säkert och man har en målvakt som mycket väl kan vara allsvenskans sämsta och som lika gärna skulle kunna sparka in bollen i eget mål så fort den närmar sig fötterna på han. Det va nog ren tur att Helsingborg va så sjukt dåliga i den matchen och tror mycket handla om underskattning.

Jag såg även matchen IFK Göteborg - IFK Norrköping och då kände man igen gamla Norrköping, man hade knappt en chans fram tills de fick en felaktigt dömd straff som man kvittera till 1-1 och IFK Göteborg spela stundtals ut Norrköping men som tur va har ju göteborg bland de sämsta anfallarna i allsvenskan. Hysen han är snabb som fan men hur ofta gör han mål på 10 bra lägen? max ett halvt mål. Jag tycker Göteborg annars borde vunnit denna match men man är det typiska mitten laget nu förtiden och då räcker det med 1,5 chans för IFK Norrköping att göra 2 mål tydligen vilket va väldigt orättvist.

Elfsborg då, har jag faktiskt väldigt dålig koll på i år och därför kommer jag fega ut något på denna rek och satsa en liten peng men jag går mycket på tidigare års resultat och spel av Elfsborg. Ett av det roligaste om inte rent av det roligaste laget i allsvenskan. Spelar verkligen glad fotbolll och brukar ofta göra många mål på hemmaplan och mitt tips i denna match är 3-0 eller 4-0.

Jag läger en liten slant på denna rek och spelar även en större slant på att det blir över 2,5 mål till 1,7 ggr pengarna på Unibet.
Spela på Elfsborg - IFK Norrköping hos Unibet
Mr.Hockey - 12 April 2012 - 00:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: