Speltips

Speltips Sundsvall - Syrianska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-12 19:00 Spela här

Speltips Sundsvall - Syrianska
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.75 Speltips: Under 2.5
2012-04-12 19:00 Sundsvall - Syrianska Under 2.5 1.75 RalleArvid

Får bli en liten kort men ack spå koncis rek så här på torsdagsmorgonen. Inte mycket händer i de större ligorna och framförallt har jag ju England som specialitet, vilket inte minst visades igår då den säkraste 2.15-gångaren genom tiderna gick in. Grattis till alla ryggare, själv smög jag faktiskt in ett litet HCP på QPR också vilket inte heller det var hotat. Hursomhelst, det jag skulle komma till var att det i England ikväll är det helt tomt efter en mycket hektiskt och tillslut också resultatmässigt intressant påsk. Vad kan då passa bättre än att känna lite hemlängtan och reka lite Allsvenskan? Vad underbart det är för övrigt nu när alla sporter och ligor bara smälter och flyter samman.

Detta spel är något jag nosat på i flera matcher så här långt i Allsvenskan, och det med rätta. Det är krampaktigt, det är nytt och det är lite nerver på många fronter. Igår slutade båda matcherna 0-0 och både premiäromgången och omgången därefter var riktigt målsnål.

Syrianska chockstartade genom att knäcka Göteborg i premiären, (oj vad den segern för Syrianska, eller kanske framförallt förlusten för IFK kan få fatala konsekvenser för resten av säsongen). Vidare spelade Syrianska imponerande 1-1 borta mot Gefle och jag är inte främmande för något liknande resultat idag. Målsnålt är jag övertygad om att det blir hursomhelst.

Sundsvall har haft det tuffare och trots att man kanske förtjänade en pinne eller tre i premiären mot Kalmar har man åkt på två raka 0-1förluster i upptakten av sin återkomst i Allsvenskan. Idag har man goda chanser till poäng, men någon målfest blir det inte uppe på Norrporten.

Sundsvall kommer vara ångestladdade och pressade att inte åka på en tredje raka förlust. En mental status likt den spelarna i Sundsvall har resulterar framförallt i de flesta fall i krampaktig och lidande offensiv snarare än defensiv. Defensivt kan man alltid hålla fokus och vara noggrann, det är när man ska leverera framåt som dåligt självförtroende gör sig påmint.

Om Sundsvall inte levererar framåt, vad talar då för att Syrianska inte ska göra 2 eller kanske 3 mål då, förutom det jag nämnde om att Sundsvall kommer vara noggranna och starta disciplinerat? Jo, man har åkt 45 mil i buss upp till en, oavsett vad resultat och tabell visar, riktigt tuff arena för samtliga lag i allsvenskan.

3-2 och 0-2 i målsklinad för de båda lagen på två matcher och det snittet kommer inte höjas efter kvällen.

En vidöppen match sett till poängfördelningens utgång, så underspelet slänger vi in en liten slant på till 1.75 på Nordicbet .

Lycka till lads.

RalleArvid - 12 April, 2012, 09:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-04-12 14:56:46

Eller isf riva av singlar på 1-0 och 2-0?

Pettson - 2012-04-12 14:07:34

giffarna+u2.5? (om man nu är lagd åt det hållet,under) :D