Speltips: Sundsvall - Syrianska

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-12 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.75
Tips: Under 2.5
Får bli en liten kort men ack spå koncis rek så här på torsdagsmorgonen. Inte mycket händer i de större ligorna och framförallt har jag ju England som specialitet, vilket inte minst visades igår då den säkraste 2.15-gångaren genom tiderna gick in. Grattis till alla ryggare, själv smög jag faktiskt in ett litet HCP på QPR också vilket inte heller det var hotat. Hursomhelst, det jag skulle komma till var att det i England ikväll är det helt tomt efter en mycket hektiskt och tillslut också resultatmässigt intressant påsk. Vad kan då passa bättre än att känna lite hemlängtan och reka lite Allsvenskan? Vad underbart det är för övrigt nu när alla sporter och ligor bara smälter och flyter samman.

Detta spel är något jag nosat på i flera matcher så här långt i Allsvenskan, och det med rätta. Det är krampaktigt, det är nytt och det är lite nerver på många fronter. Igår slutade båda matcherna 0-0 och både premiäromgången och omgången därefter var riktigt målsnål.

Syrianska chockstartade genom att knäcka Göteborg i premiären, (oj vad den segern för Syrianska, eller kanske framförallt förlusten för IFK kan få fatala konsekvenser för resten av säsongen). Vidare spelade Syrianska imponerande 1-1 borta mot Gefle och jag är inte främmande för något liknande resultat idag. Målsnålt är jag övertygad om att det blir hursomhelst.

Sundsvall har haft det tuffare och trots att man kanske förtjänade en pinne eller tre i premiären mot Kalmar har man åkt på två raka 0-1förluster i upptakten av sin återkomst i Allsvenskan. Idag har man goda chanser till poäng, men någon målfest blir det inte uppe på Norrporten.

Sundsvall kommer vara ångestladdade och pressade att inte åka på en tredje raka förlust. En mental status likt den spelarna i Sundsvall har resulterar framförallt i de flesta fall i krampaktig och lidande offensiv snarare än defensiv. Defensivt kan man alltid hålla fokus och vara noggrann, det är när man ska leverera framåt som dåligt självförtroende gör sig påmint.

Om Sundsvall inte levererar framåt, vad talar då för att Syrianska inte ska göra 2 eller kanske 3 mål då, förutom det jag nämnde om att Sundsvall kommer vara noggranna och starta disciplinerat? Jo, man har åkt 45 mil i buss upp till en, oavsett vad resultat och tabell visar, riktigt tuff arena för samtliga lag i allsvenskan.

3-2 och 0-2 i målsklinad för de båda lagen på två matcher och det snittet kommer inte höjas efter kvällen.

En vidöppen match sett till poängfördelningens utgång, så underspelet slänger vi in en liten slant på till 1.75 på Nordicbet.

Lycka till lads.
  Sundsvall - Syrianska
Spela på Speltips Sundsvall - Syrianska
RalleArvid - 12 April 2012 - 09:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-04-12 14:56

Eller isf riva av singlar på 1-0 och 2-0?

Pettson - 2012-04-12 14:07

giffarna+u2.5? (om man nu är lagd åt det hållet,under) :D


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Cowboys - Eagles
Amfotboll - NFL - 2 hcp -5,5
1.86
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming