Speltips

Speltips Flamengo vs Lanus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-12 00:30 Spela här

Speltips Flamengo vs Lanus
Land: Sydamerika Liga: Copa Libertadores
Odds: 2,07 Speltips: Ah-1 Flamengo
2012-04-12 00:30 Flamengo vs Lanus Ah-1 Flamengo 2,07 SirMattBusby

Copa Libertadores


Flamengo vs. Lanús


Detta är den sista matchen i grupp 7, det är i mellan ettan och redan klara Lanus i mot fjärde placerade Flamengo i gruppen. Lanus som har imponerat i Copa libert. hittils är som sagt redan klara. Medans Flamango måste vinna denna matchen för att ha en chans att avancera till nästa omgång.

Flamengo har inte imponerat i Copa hittils alls, medans hemma i brasilien har det gått bättre. Känns som prio har legat i hemlandet. Men nu känns de som de har en bra chans att sopa mattan med Lanus i denna matchen. Hittils hemma i Brasilien så har men ruskig bra form med 5 raka segrar och leder sin grupp i Carioca. På hemmaplan så är man också ruskigt starka. I deras förra möte hos Lanus så blev de 1-1. Flamengo har en ruskigt stark trupp med offensiva som Deivid, Vagner Love och Ronaldinho. Får inte Klebersons Slit på mittfältet med.

Lanus som redan är klara för avancemang har inte ingen motivation i denna matchen. Deras prio har tvärtimot Flamengo varit på Copa istället för ligan. Det syns tydligt i ligan där de ligger nästsist med bara 7 poäng på 9 matcher. Där har man inte heller imponerat alls på bortaplan heller. Mycket svårt att se att de lägger ner större styrka i denna matchen när de nu måste satsa på nästa viktiga liga match.

Detta ska ett starkt, stjärnfyllt och motiverat Flamengo fixa emot ett redan klart, omotiverat och bortadåligt Lanus!

Kör asian -1 på Flamengo i denna matchen.

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt

Lycka till!

SirMattBusby - 12 April, 2012, 17:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!