Speltips: Vinnare Big Brother

Sport: Annat
Spelstopp: 2012-04-15 22:00
Land: Sverige
Liga: Big Brother
Odds: 11
Tips: Tenny Engdahl
Ett lite udda spel men dock ett intressant sådant. Jag har följt programmet noggrannt sedan det startade och när jag fick tippa vinnaren INNAN jag såg oddsen valde jag Tenny Engdahl. Detta av flertalet anledningar.

* Han kommer förmodligen inte bli nominerad någon gång med tanke på hur omtyckt han är i huset. Har inte hört någon säg ett ont ord om honom knappt. Detta innebär såklart att hans chanser at få vara kvar till de 3-4 sista är stora bara tack vare det. Det finns ju alltid en liten risk att han lämnar själv men jag ser den som liten, särskilt som det nu gått såpass lång tid av programmet.

* Om jag ser rent objektivt på det så känns han också som en person som går hem hos folket. En skön snubbe som är ganska rolig. En lite udda figur som inte folk stör sig på. Kort och gott en person som tittarna gillar att se och följa.

* Han är dessutom en av få där inne som skiljer sig lite extra från mängden (Joe skiljer sig men han är bara korkad och tråkig, Lasse är udda men jävligt beige). Jag kan inte för mitt iv förstå att Lars står som favorit till 3,20. Jag tycker verkligen han är skittrist att kolla på och har svårt att se än större massa välja honom före Tenny.

* Kanske kan Rodney vara den som utmanar främst (kanske tillsammans med Annica). Dock känner jag någonstans att det faktum att Rodney var med förra året också inte är en fördel. Han åkte ut en bit från slutet då och jag ser ingen anledning till att han skulle få vara kvar så mycket längre nu. Folk tänker nog lite samma som deltagarna känner jag, han har haft sin chans helt enkelt.

Jag kollade upp spelet på Unibet och där står Tenny som favorit till 4,45 före Annica (4,75). Detta talar ju också sitt tydliga språk. I min mening så är detta den riktiga oddssättningen. Tenny borde vara favorit och att då få 11 gånger pengarna på han är bra.

Är det någon annan BB-följare som vill flika in? Kanske Holms som trots allt deltagit i produktionen (respekt) vill ge sin syn på saken?

Heja Tenny!
  Vinnare Big Brother
Spela på Speltips Vinnare Big Brother
rubensvart - 12 April 2012 - 22:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
freedo - 2012-04-14 13:04

1,72 på att Joe ryker imorgon är spelat. Finns på bet24.

freedo - 2012-04-13 12:20

Lars att vinna bb och Joe åker ut på söndag. Bet24 och unibet kan man spela på. Vet någon fler sidor?

Boniek - 2012-04-13 11:28

Bra odds på Tenny. Det är spelvärde där. Vobban kan ta hem det hela tror jag. Rolig och stabil typ som inte gör bort sig alltför mycket ungefär som förra årets vinnare. Ett spel på Tenny och ett på Vobban blir det för min del.

rubensvart - 2012-04-13 11:15

Visst var det så. Men de klargjorde också den gången att de strök alla röstningar från den tidpunkt det började strula och man inte kunde rösta på Roddan. Alltså låg han sist även innan det började strula. Varför skulle de ge honom en chans i år om de gick så långt att de (som du påstår) fuskade för att få ut honom förra året? Verkar ju helt ologiskt. Kanalen har kanske haft så dåligt samvete under 1 års tid att de kände sig tvungna att ge han en ny chans? Tror inte det heller.

Tror helt enkelt de vet att han är en skön karaktär som skulle höja programmet då det var rätt segt och trist vid den tidpunkt de tog in honom.

Sen att han suttit kvar då Hanna R och Marcel åkt ut då det varit 3-4 nominerade samtidigt säger inte så himla mkt faktiskt. Till och med Hulda och Jennifer som nog har minst popularitet i huset lyckades slå Marcel i förra röstningen exempelvis.

Bobbybbaby - 2012-04-13 10:00

Rubensvart: När Roddan åkte ut förra året så gick det inte ringa på honom typ de sista minuterna, men de gjorde de på den andra han satt emot, han hade ju sagt vissa saker som tolkades som hets mot folkgrupp och varför skulle dem ge honom en annan chans i årets upplaga om de inte var ngt lurt i de som hände förra året? Annars kunde dem ta in en helt ny deltagare som inte hade varit med innan. Roddan har suttit nominerade för utröstning i stort sätt alla gånger sedan han har kommit in och suttit kvar så de talar sitt tydliga språk att han verka riktigt stark i år.

Anderzzon - 2012-04-13 07:15

Den killen har sjunkt som en sten i mina ögen de jag har sett. Går ju bara och klagar på att han har ont överallt och snackar mycket skit. men men, de svänger mycket i det där huset. Dock tror jag som Bobby att Rodney blir farlig!

/ Hypokondriker

rubensvart - 2012-04-12 23:33

Om du tror att kanalen fuskar med rösträkningen i en tävling med 500 000 i prissumma så visst. Hade de velat få ut honom kunde de tagit ut honom utan att mygla med rösterna (som med Sipan i år). Som programledaren förklarade i direktsändning den gången så är det dessutom inte kanalen själv som har hand om rösträkningen utan en fristående "rösträkningsinstans". Han var helt enkelt inte populär nog och åkte ut.

Dock håller han en lägre profil i år vilket folk nog kan gilla bättre. Så visst Rodney kan bli farlig.

Bobbybbaby - 2012-04-12 23:18

Jag tror att Rodney är farlig, eftersom han redan har varit med en gång tidigare och var en av dem skönaste personerna (åkte ut felaktigt genom fiffel med rösterna ifrån Tv:11) han har samlat på sig mkt fans som stödjer honom så han kan nog bli farlig!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming