Speltips: Swansea - Blackburn

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-14 16:00
Land: England
Liga: PL
Odds: 2
Tips: 1
Swansea har under hela säsongen gått mycket upp och ner, blandade resultat där man ena veckan kan spela ut Man City för att sedan förlora mot QPR med 3 mål. Dock är de oftast rätt förutsägbara, speciellt på hemmaplan.

Swansea är ett lag som gillar att föra spelet och hålla i bollen, de är mycket bollskickliga och Brendan Rogers kör alltid sitt egna spel, i alla fall på hemmaplan. Man bygger mycket av sitt spel på de trygga centrala mittfältarna i Leon Britton och Joe Allen som dirigerar spelet under större delen av matcherna. På kanterna hittar vi två vindsnabba yttrar som gillar att utmana, troligtvis Dyer och Sinclair. På topp är Danny Graham given och strax bakom honom hittar vi Gylfi Sigurà°sson som gjort succé sen han lånades in från Hoffenheim, med honom får Swansea ytterligare en dimension i sitt spel med en spelare som kan avsluta från distans och har en fin fot för fasta situationer.

Backlinjen är trygga med bollen och är en stor del i spelet på hemmaplan där man ofta tar det lugnt och börjar om med spelet om det låser sig. Rangel på högerbacken gillar att följa med upp och fördela bollar på medspelare mer centralt, på vänsterbacken är det oklart om Neil Taylor kommer starta då han gick av i halvtid senast med skavanker, annars kommer Alan Tate ersätta. Centralt kommer Steven Caulker och Ashley Williams starta tillsammans med Michel Vorm i mål som fått sitt stora genombrott i år. En stark och stabil central linje som är nyckeln till Swanseas framgångar.

Formen är inte bra för något av lagen, fyra raka förluster står de båda på med ganska lika motstånd. Swansea ligger på 14e plats i Premier League med 16 6-6-4 på hemmaplan och 19-14 i målskillnad. Blackburn ligger i sin tur på 19e plats i ligan med 16 2-6-8 på bortaplan och 21-38 i målskillnad.

Blackburn har kniven mot strupen och måste börja vinna om man vill hålla sig kvar, Swansea däremot är på hyfsat trygg mark och en seger mot Blackburn skulle troligtvis säkra kontraktet tillsammans med en seger till under de återstående fyra matcherna (efter denna omgång) vilket var målet inför säsongen.

Preliminära uppställningar:

Swansea:
Vorm
Rangel Williams Caulker Tate
Allen Britton
Dyer Sigurdsson Sinclair
Graham

Blackburn:
Robinson-
Lowe Dann Givet Martin Olsson
Orr Nzonzi Gamst Marcus Olsson
Hoilett
Yakubu

Swansea är i grund och botten det bättre laget och i Wales är man oerhört svårspelade samtidigt som Blackburn kommer från en oerhört tung förlust där man spelade med en man mer mot Liverpool hemma i 65 minuter men släppte in förlustmålet på övertid när Carroll (jo det är sant!) nickade in segermålet. Jag tror det kommer bli en seger för Swansea med 1,2-0 och 2 i odds är helt enkelt riktigt bra.

Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2012-04-13 15.04:18
  Swansea - Blackburn
Spela på Speltips Swansea - Blackburn
trippel99 - 13 April 2012 - 15:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
MeLLKeR - 2012-04-14 09:35

Ryggar, gillar swansea. Spelar riktigt rolig fotboll. Och hemma är dom vassa. Blackbrun kommer inte stå ut i 90 min o få jaga boll. swansea vinner med 2-0 .


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming