Speltips: Liverpool - Everton

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-14 13:30
Land: England
Liga: FA Cup
Odds: 1.80
Tips: Both Teams To Score
Herreminj*vlagud vad det kommer att bli åka av imorgon. En stad, en sport, en sak som livet kretsar kring, några kilometer ifrån varandra ligger hemmaarenorna, en match som på många sätt är viktigare än vilken cupfinal ni helst kan tänka er även att det bara är semifinal. Varken handbroms eller fotbroms eller ens konceptet broms existerar imorgon vid 13.30.

Everton kommer in till ett fullsatt, hälften blått, hälften rött Wembley imorgon med en fruktansvärt fin form och med en poäng mer än lille/storebror i ligaspelet. Hemma har man varit löjligt bra på sistone och man har 6-0 på de två senaste matcherna hemma på Goodison.

Liverpool, som jag har nämnt tidigare fick se sin säsong och sitt skapade momentum fullständigt vända och istället set resultaten börja hånskratta dem i ansiktet efter den mycket orättvisa förlusten mot Arsenal för några veckor sedan. Man lyckades dock mirakulöst (vilket både jag och alla mina ryggare förbannar oss över) vinna senast borta mot Blackburn vilket gav självförtroende tillbaka, och nämnas måste även att man vilade viktiga spelare med tanke på vad som imorgon komma skall.

Det brukar vara täta matcher (logisk nog) lagen emellan men jag vill hävda att en ”vanlig” ligamatch inte äger riktigt samma premisser som denna cup-semin i världens äldsta fotbollsturnering. Lagen kommer köra på för fullt och förlust finns inte på kartan för en enda individ, varken tränare, spelare eller fans imorgon, detta kommer garanterat inte leda till någon försiktighet eller rädsla över att förlora utan snarare än aggressiv vilja att vinna, jag menar, vi pratar om människor som bor i Liverpool, där är inte rädsla uppfunnet. Full fart framåt och minst ett mål i varje kasse är det som gället.

Liverpools Pepa Reina är borta tillsammans med reserven Doni och målvaktssituationen i Pool är parodisk, detta i kombination med en vanligtvis stabbig backlinje gör att Everton har goda chanser att hota via framförallt inlägg och fasta situationer, om detta anfallsvapen skiter sig kan man tryggt förlita sig till succéförvärvet Jelavic som gjort 5 mål på sina 10 matcher för Everton. Liverpool har bara hållit EN ENDA nolla på sina senaste 12 tävlingsmatcher och man gör det inte imorgon heller.

Vad gäller matchen är jag inte främmande för ett kryss men jag tycker det största spelvärdet hittas i mål för båda lagen, mycket tack vare Liverpools förmåga att prestera i dessa sammanhang och Evertons monumentala form för tillfället. Jag kan inte se att något av lagen ska misslyckas med att näta när förutsättningarna ser ut som de gör.

Skadelägena ser bra ut i båda lagen med bara långtidsskadade Adams och Lukas i Liverpool och för Everton är enda frågetecknet Rodwell. Detta lämnar oss med följande potentiella startelvor:

Jones
Johnson, Skrtel, Agger, Enrique
Henderson, Gerrard, Spearing, Maxi
Suarez, Carroll

Howard
Hibbert, Jagielka, Distin, Baines
Drenthe, Gibson, Fellaini, Osman
Cahill
Jelavic

Both teams to score finns till 1.80 på Nordicbet men meddela gärna era rekar-kompanjoner om ni nosar upp högre odds någon annanstans!

Lycka till lads!
  Liverpool - Everton
Spela på Speltips Liverpool - Everton
RalleArvid - 13 April 2012 - 19:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-04-14 11:43

Tack IB.
Pettson: Låt oss då hoppas på Liverpool för din skulle och att segern skrivs utan ett clean sheet!

Pettson - 2012-04-14 09:19

splear med hjärta(och ngrlunda hjärna, nämnde den semi för länge sen, även båda cupvinster(!!) ) så spelar rak 1a samt dnb. självklart hade jag trott på reina längst bak. men vad ska man göra!? ;)

IB. - 2012-04-13 21:35

1,91 bet365


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Mendes - Shmyrev
Bordtennis - Challenger series - Mendes
1.80
17:30  Litvinov - Plzen
Ishockey - Extraliga - 2
1.80
19:00  Rögle - Färjestad
Ishockey - SHL - 1
4.85
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:00  GCK Lions - Langenthal
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
1.76
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
20:45  Real Madrid - Tottenham
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1,5
2.20
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming