Spelobjekten som ploppar upp sig nu i ligorna som går mot sina slut är alltid intressanta. Vissa lag måste ge sitt yttersta för att lösa förtacknämliga prylar för kommande säsong - och andra har inte ett dyft att spela för. Och det går givetvis att hitta guldkorn i bägge påsarna.
Här väljer jag den sistnämnda.

Crystal Palace v Ipswich.

Båda lagen ligger och fiskar intill varandra i tabellen på 54 respektive 56 poäng. En poängskörd som varken ger en lekplats bland kvalstrecken eller svettdoften från degraderingsplatserna down there.
För Palace del så väntar man bara på nästa säsong. Mängder av skador, avstängningar och sjukdomar har gjort så att Doggie Freedman har fått laborera ordentligt med startelvan. I senaste matchen så ställde man upp med en riktigt oerfaren elva, ett bevis på att inga chansningar görs med halvskakade startspelare då säsongen ändå är körd.

Men! Idag har man trots allt en hemmapublik att spela för. Och när man inte har några poäng att spela för, men väl folk som pröjsar för att se dig, då är det oftast offensiven som prioriteras, lite sen gammalt. Vilket faktiskt har synts rätt tydligt på slutet.

Ipswich är i exakt samma situation. Återstående del av säsongen handlar om att invänta semestern, då jag förutsätter att det knappast kryllar av några EM-spelare i truppen.
Allt handlar om att avsluta snyggt, som näst senast då man luggade ligaledarna Southampton på poäng borta (1-1).
Idag kommer det en ny chans till att näta, då Palace försvarsspel allt annat än varit bra på slutet.

Inga poäng på spel = gladspel då orutinerat hemmalag ska bjuda publiken på Selhurst Park entrépengen.

Över 2,5 mål till fina 2,05 är taget.

This is the stats tab
This is the post tip