Speltips Tottenham - Chelsea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-15 19:00
Land: England
Liga: FA Cup
Odds: 1.94
Speltips: Chelsea DNB
Spela på Speltips Tottenham - Chelsea
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Chelsea DNB
Chelsea är vidare i Champions League, man har fått en nytändning som är moraliskt förkastlig efter det att spelarna återtog omklädningsrummet efter att man sparkade AVB. Ligatiteln är givetvis körd sedan länge men man har ändå viktiga poäng att spela för i ligan där man fightas med just Tottenham och är därför det enda engelska lag som i någon mån fortfarande slåss på samtliga tre fronter.

Chelsea har bara en enda förlust på tio matcher och på dessa endast två oavgjorda. Att man ska gå in i matchen imorgon utan att vara favoriter mot ett Tottenham som visserligen stundom imponerar (och som jag unnar ALLT ALLT ALLT i detta möte) känns aningen orimligt. Tottenham har ju inte lyckats bibehålla den fina form man hade i slutet av 2011 och början av 2012, enligt mig mycket på grund av ryktena som envist härjat kring Harry Redknapp.

Utanför White Hart Lane har Tottenham inte vunnit på sex raka matcher, visserligen är det inte ”bortaplan” i samma aspekt som en vanlig drabbning nu när det är neutralt gräs men det är ändå inte samma atmosfär och positiva bild man kan måla upp i omklädningsrummet innan man går ut till Wembley imorgon som om man varit hemmavid.

Om Chelsea på senaste har visat prov på att vara bäst när det verkligen gäller så är Tottenham något av antitesen, man har ängsligt darrat efter det att de över 10 poängen som skilde mellan dem och Arsenal åts upp av Robin van Persie under bara några veckor.

Tottenham har inte besegrat Chelsea på de fyra senaste försöken i tävlingssammanhang och hur gärna jag än med hjärtat ser att så blir fallet imorgon så tror jag faktiskt att ett kryss eller en äcklig Chelsea-seger ligger närmare till hands.

De enda molnen truppmässigt i Chelsea är Ivanovic som är avstängd och Cole som är tveksam, i övrigt en fullt disponibel trupp. I Tottenham finns det inte i nuläget jättemycket problem att rapportera om heller men klart är att det kommer bli förändringar i startelvan efter debaclet mot Norwich i ligan senast.

1.94 på Chelsea DNB hos Unibet.

Lycka till lads.


EDITERAD 2012-04-14 20.12:33
Spela på Tottenham - Chelsea hos Unibet
RalleArvid - 14 April 2012 - 20:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2012-04-15 17:19

bra spel men tyckte chelsea att kvalificera sig var bättre@1.90 lycka till ralle! :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: