Speltips

Speltips IFK Göteborg-Örebro

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-15 17:30 Spela här

Speltips IFK Göteborg-Örebro
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.05 Speltips: Öre AH+1
2012-04-15 17:30 IFK Göteborg-Örebro Öre AH+1 2.05 mr_england

Fjärde gången gillt!

Enligt experterna skulle IFK Göteborg vinna lätt mot allsvenskans sämsta lag Syrianska i premiären. Det blev en förlust där Real Blåvitt inte alls imponerade mer än under matchens första 20 minuter. I den andra matchen skulle man vinna lätt hemma mot Norrköping. Det blev förlust och även om man hade spelet och otur med några domslut skapade man inte jättemånga målchanser. I den tredje matchen mot AIK var det nog dags. Nu skulle ett enligt många bra spelande Göteborg äntligen få vinna. Den gången blev det en poäng efter en kvittering i sista minuten…

Idag möter Göteborg Örebro hemma. Experterna är överens. Den här gången vinner ett bra spelande Göteborg lätt… Har vi hört den förut? Det är klart om man fortsätter att tippa Göteborg varje gång de spelar så kommer man någon gång att vinna. Det man glömmer är att varje spelare måste värdera vinstchansen i förhållande till oddset. Att spela Göteborg till 1.40-1.50 idag borde automatiskt innebära näringsförbud och att man bannas från betting i minst tre år. Oavsett hur matchen sedan slutar!

I skrivande stund ger bet365 och Unibet IFK Göteborg 70 procents chans att vinna mot Örebro. Ett Göteborg som inte lyckats vinna mot Syrianska, Norrköping och AIK och som förlorade hemma mot Örebro ifjol. Ni som vill kan spela Göteborg till 1.44 och det är möjligt att ni får rätt idag. En sak kan jag dock garantera. Om ni spelar på det sättet i längden så kan ni lika gärna använda era sedlar som toapper. Slutresultatet kommer bli detsamma…

IFK Göteborg har stundtals spelat ok och haft mycket boll. Något som man borde göra med en trupp full av mittfältare. Göteborg har dock skapat få riktiga målchanser och jag är förvånad över att laget hittills fått så lite kritik. Alla verkar överens om att det snart vänder. Personligen tror jag att Göteborg kommer göra det ok på sikt men att de har för dålig backlinje och för få vassa forwards för att kunna vara med i toppstriden. Vi kommer få höra samma visa många gånger i år. Göteborg spelade bra men gjorde för få mål.

Även om Göteborg har en bättre vinstchans än Örebro idag måste man ändå testa att spela på Örebro då oddsen är så extremt vridna till Göteborgs fördel. Jag rekade Norrköping senast på Gamla Ullevi och ser ett liknande scenario framför mig idag. Örebro kommer backa hem för att undvika djupledsbollar på Hysen och Söder och vi kan skriva matchrapporten redan nu. Göteborg dominerade matchen och spelade bra. Frågan är dock hur många mål de kommer göra och om deras darriga backlinje kan hålla tätt för Örebros kontringar… Jag är inte övertygad och då Örebro spelat upp sig på slutet efter en dålig säsongsinledning är det inte en omöjlighet att det blir en ny skräll på Nya Gamla Ullevi!

Jag hittar många intressanta spelalternativ i bet365 s digra asian handicap-lista. Det jag till slut bestämde mig för är Örebro med asian handicap +1 till oddset 2.05. Det innebär att jag vinner om matchen slutar oavgjort eller Örebro vinner och att jag får tillbaka insatsen om IFK Göteborg vinner matchen med 1 mål. Om Göteborg vinner med 2 eller fler mål förlorar jag.

Spel: Örebro med asian handicap +1 – odds 2.05 hos bet365

Göteborg:s tre senaste:
Syrianska (b) 1-2
Norrköping (h) 1-2
AIK (b) 1-1

Örebros tre senaste:
Åtvidaberg (h) 3-4
Mjällby (b) 0-0
Helsingborg (h) 0-0

Matchstart : 17.30

mr_england - 15 April, 2012, 10:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hultberg - 2012-04-15 12:48:05

Rygg! :)