Speltips

Speltips Syrianska-AIK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-15 15:00 Spela här

Speltips Syrianska-AIK
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.07/3.20 Speltips: 1X (AH-spel)
2012-04-15 15:00 Syrianska-AIK 1X (AH-spel) 2.07/3.20 mr_england

Märklig oddssättning i den här matchen. I skrivande stund ger bet365 Syrianska 22 procents vinstchans och AIK 55 procents vinstchans. Det köper jag inte alls och värdet ligger helt klart hos Syrianska.

Syrianska har så här långt tagit 4 poäng på de tre inledande matcherna. En hemmamatch och två bortamatcher. Man slog rättvist Göteborg med 2-1 hemma i premiären efter en riktigt bra andra halvlek. Man har sedan spelat oavgjort borta mot Gefle och förlorat med 4-0 borta mot Sundsvall. Senaste insatsen var såklart inte bra men Syrianska var inte så dåliga som siffrorna visar så jag tycker inte man kan dra för stora slutsatser av det.

AIK har tagit fem poäng på de inledande tre matcherna. Två hemmamatcher och en bortamatch. Man har spelat oavgjort hemma mot Mjällby och Göteborg och vann borta mot Kalmar.

Om man ser till att Syrianska spelat två bortamatcher och AIK två hemmamatcher tycker jag inte att Syrianska presterat sämre än AIK så här långt. Oddsen är därför helt baserade på förutfattade meningar och lagens status som klubbar i stället för vad de visat på planen och det ska vi dra nytta av idag.

Syrianska har en del skadeproblem och spelare som kommer testas sent. Det oroar lite men de kommer ändå kunna ställa ett hyfsat lag på planen jämfört med tidigare matcher och jag tror de kommer vara farliga idag. Kanske får vi även se en heltaggad George Mourad. AIK är starka bakåt och jag blev mycket imponerad av Nisse Johansson senast. I övrigt ser de dock ganska trista ut och de är inget lag som kommer spruta in mål i årets allsvenska.

Jag ser det här som en helt öppen match och då Syrianska ger oddset 4.50 och AIK 1.80 är det därför givet att leta spel på Syrianska. Jag provar med två asian handicap-spel som i praktiken är det samma som Syrianska med insatsen tillbaka vid oavgjort och 1X.

Spel 1: Syrianska med asian handicap +0.5 – odds 2.07 (samma som 1X)
Spel 2: Syrianska med asian handicap 0 – odds 3.20 (insatsen tillbaka vid oavgjort)

mr_england - 15 April, 2012, 11:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ETFrabone - 2012-04-15 14:46:11

Syrianska var verkligen genomdåliga mot Sundsvall, aldrig sett ett sämre fotbollslag på allsvensk nivå. Bara väntat på oddsen till denna match hela veckan. Allt över 1.50 på AiK är bjudning. Inne med 100000 på AIK till runt 1.88 och så högt spelar jag sällan annars. Fatttar inte hur du kan tro på syrianska, nu blir jag lite rädd??