Slänger ur mig en sen rek!

Mina tre senaste rekar här på R&K har suttit:
Newcastle @3,10
Brynäs @2,05
Hannover - Atl. Madrid över 2,5 mål @1,89


FC Trollhättan - Karlstad BK 2 - 3,50
Oddssättningen är helt tokig här tycker jag. FCT har under vintern blivit av med väldigt många spelare och hade som minst 7-8 spelare under kontrakt i träning - inte bra! Nu har man i alla fall fått ihop en full trupp, men de har värvat från div. 2 och 3 vilket är ett stort glapp vad gäller kvalitet och framför allt tempo. FCT har många unga talanger så om allt stämmer är de trots allt ett bra lag men samtidigt har de få stöttespelare som håller upp laget när det blåser upp till storm.

KBK däremot är på väg åt andra hållet. De var nykomlingar i div. 1 Norra förra året och ledde till och med serien efter de första fyra omgångarna, halkade sedan neråt botten för att avsluta serien okej och bli placerat på säker mark. De har dessutom breddat truppen till i år och har en stark trupp med nästan 14-15 spelare som borde vara ordinarie i ett div. 1-lag - mycket bra! KBK har väl inte rosat marknaden resultatmässigt under försäsongen men har också varvat friskt i truppen. Idag gäller det dock premiär och då spelar den giftigaste elvan så klart.

Jag tycker KBK borde stått för favoritskapet i denna match, trots bortaplan, och anser att 3,50 är dagens bästa odds! Även 2,50 DNB är bra men jag väljer att spela den raka tvåan ganska hårt då jag helt enkelt tycker kvalitén skiljer så pass mycket till KBK's favör.

Lycka till om ni ryggar och kommentera gärna om ni anser något annat!

EDIT: Såg nu att oddset sjunkit till 3,35 men är fortfarande alldeles för högt!

EDITERAD 2012-04-15 15.46:18

This is the stats tab
This is the post tip