Speltips Arsenal - Wigan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-16 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.05
Tips: Flest mål i 2:a
Inga träd växer till himmelen. Det gäller i bettingvärlden såväl som i naturen och även i Premier League. Därför undrar jag om det är mitt fina formträd eller Wigans som ska sluta växa ikväll.

Wigan har chockat en hel Premier League-värld åtskilliga gånger under senaste månaden, men om man ska vara ärlig så finns det lite skillnader på de topplag man besegrat på senaste och den uppgift man ställs inför idag, rent premissmässigt.

United var urusla mot Wigan och hade inte riktigt kniven på strupen lika hårt tryckt mot sig som man hade igår då man pulveriserade Aston Villa. Chelsea klarade till slut att ta tre poäng lite turligt och orättvist och Liverpool är inte i samma läge vad gäller motivation och poängbehov som Arsenal är i ikväll.

Förutom Liverpool är det bara de lite mindre kvalitativa Norwich och Bolton man inte förlorat mot på bortaplan på ett bra j*vla tag. Idag väntar ett Arsenal som har förvandlat biblioteket i norra London till ett riktigt fort (om det än fortfarande är ett bibliotek många gånger). Sju raka övertygande segrar och ärligt talat, trots Wigans starka moral och goda form talar absolut INGENTING för att den sviten inte ska förlängas till åtta matcher ikväll.

Arsenal har ingenting som stör utan bara en fast fokuserad blick mot att klara fjärdeplatsen som Arsene Wenger blivit så känd för att hellre nypa snarare än att vinna titlar (vilket är en sorglig utveckling av fotbollen). Man är för tillfället där med fem poängs marginal och en seger idag kommer vrida om kniven i ryggen på jagande Newcastle som överpresterar, Chelsea som har Champions League och FA-Cup som stör samt Tottenham som verkar slitet.

I Arsenals trupp har man många som förmodligen är tillbaka alternativt 50/50 att vara tillbaka medan det bara är Mertesacker och Koscielny som saknas till 100% på grund av skada respektive avstängning.

I Wigan saknas viktiga anfallsvapnet Hugo Rodallega men i övrigt ingenting att rapportera om.

Wigan har vunnit endast en av de 13 tidigare mötena mot Arsenal och det blir inte något firande för de uppskattningsvis 4 tillresta Wigansupportrarna idag heller.

Så till spelet jag väljer då; 1.25 för den raka ettan tilltalar givetvis inte mig som är mån om att aldrig reka under 1.60-1.70. Handicapet på -1.5 står i runt 1.70 men jag tycker ändå att jag hellre spelar Arsenal att vinna andra halvlek, Wigan kan säkert komma att stå emot relativt bra i inledningen av matchen och jag är inte så säker på att det här kommer rinna iväg även om den utgången givetvis inte kan förbises helt. Arsenal att vinna andra står dock endast i 1.43. Vad jag då hittar på för att få ett fint odds är att spela att andra halvleken kommer vara den mest målrika till fina 2.05.

Det var väl ett lite smart sett att höja 1.43 till 2.05 nu när jag förutstår en ganska målsnål första halvlek men med ett Arsenal som kommer vinna den andra halvleken? Och om jag då skulle ha fel i min rek vad gäller att Arsenal kniper tre poäng räcker det ju med att Wigan gör 1-0 i 91:a alternativt att Wigan vinner med 6-0, bara man gör fler mål i andra än i första.

Hitta på vad ni vill och meddela gärna i kommentarsfältet som alltid om ni hittar ett finare odds på samma spel alternativt givetvis om ni har andra tankar/förslag.

Härmed önskas en fin start på veckan efter en magisk helg på rekat!

Lycka till lads!

Spela på Arsenal - Wigan hos Betsafe
Spela nu
RalleArvid - 16 April 2012 - 11:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-04-16 17:01

Absolut, håller med om många tankar och HT FT X1 är intressant. Vill dock inte reka det även om det testas på privata kontot. På samma sätt hade jag HCP -1.5 på QPR fast rekade raka ettan och den raka tvåan på Chelsea fast jag bara rekade Chelsea DNB. Lycka till med alla era spel oavsett vad ni väljer.

gbgrape - 2012-04-16 16:57

Absolut, wigan kan dock näta i första

mrhenriksson - 2012-04-16 16:03

HT/FT x/1 såklart :-)

gbgrape - 2012-04-16 15:47

Folk verkar tro på en målsnål första halvlek, värt att testa kan vara att "arsenal gör sitt första mål i andra halvlek till 3,70 på betsson"

Pettson - 2012-04-16 12:21

mykt fin rek med chelsea igår, och ett stort bock till ngn som levererar dag efter dag. mykt imponerande!

mrhenriksson - 2012-04-16 11:39

Bra rek! Medger att oddset på Arsenal inte lockar och jagväljer därför att spela halvtid X till 2.90 och HT/FT till 4.30 - båda hos Unibet. Tror att Wigan backar hem med 11 man i första halvlek och Arsenal har förmågan att ha svårt att få in färsta målet. Men laget har massvis med kvalitet och kommer vinna deta i slutändan. Wigan klarar nog X:et i halvtid om de bara håller huvudet kallt.

Go guns!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: