Speltips

Speltips Chelsea-Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-18 20:45 Spela här

Speltips Chelsea-Barcelona
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 5.00 Speltips: 1
2012-04-18 20:45 Chelsea-Barcelona 1 5.00 mr_england

Tyvärr har jag tappat lite i form på slutet. Häcken förlorade orättvist mot Kalmar efter en dålig start på matchen men det är sådant som händer. Häcken såg fortsatt vassa ut och missade massor av chanser. Vi tar tillbaka de pengarna då Häcken möter Real Blåvitt nästa gång i stället.

Trots det har jag levererat en ROI på 188 på mina senaste 10 spel så det råder ingen tvekan om att jag dominerar här på Rekatochklart även då jag har några dåliga dagar. Då jag sällan spelar favoriter kommer det dock hända att jag missar ett spel då och då. Ryggar ni mig i längden kan jag dock garantera vinst då jag letar värde och inte dåliga favoritspel…

Den här gången lägger jag mina pengar på Chelsea mot Barcelona. Även om Barcelona är världens bästa lag behöver de inte vinna den här matchen. Det kan de lösa på hemmaplan om en vecka. Även om Chelsea har en viktig match mot Arsenal i helgen har Barca en ännu viktigare match då de möter Real Madrid i El Clasico på lördag. Jag är därför inte säker på att Barca kommer jaga livet ur sig för en seger den här gången. Det räcker med oavgjort och lite lagom spel precis som borta mot Milan i kvarten och jag tror det gynnar Chelsea. Vi kan i alla fall enas om att de som rekar spel på Barcelona till runt 1.70 i den här matchen borde ägna sig åt något annat än betting för det förstår de bevisligen inte.

En sak man inte får glömma då man lägger ett spel på en Barcelona-match är att Barca är världens smutsigaste klubb. Man vet aldrig om domaren är köpt eller inte, något som Chelsea har stor erfarenhet av, och det här får man lägga till då man värderar oddset. Jag tycker dock att fem gånger pengarna på Chelsea är tillräckligt högt för att motivera spel mot både Barcelona och domaren.

Chelsea har gjort det extremt bra sedan de bytte ut pajasen från Portugal och har nu vunnit 9 matcher på 12 försök sedan tränarbytet. Även om man har en del spelare som är tveksamma till spel kommer man kunna ställa en stark elva på banan och vi kan lita på att gamlingarna, som fått en del kritik under säsongen, tänder till inför en sådan här uppgift. Det har skrivits mycket om Chelseas skadeproblem i backlinjen men då man kommer kunna starta med Terry och Ivanovic som mittbackspar är det i alla fall inget som bekymrar mig.

Vi vet alla hur bra Barcelona är. De har dock tidigare visat att de inte är samma lag på ett tätt Stamford Bridge som de är hemma på Nou Camp. I de två senaste mötena lagen emellan på The Bridge har Chelsea dominerat matcherna och varit det bättre laget. Då Chelsea visat bra form på slutet ser jag ingen anledning till varför de inte ska kunna dominera på nytt på hemmaplan mot Barca.

Då vi erbjuds fantastiska odds på Chelsea är det ett måste att lägga ett spel i Chelseas favör. Den fege (eller smarte) väljer Chelsea med asian handicap +0.5 till oddset 2.20 – samma som 1X. Det är ett fantastiskt bra odds och ett spel jag verkligen kan rekommendera. Jag ser dock ännu större värde i att spela på att Chelsea vinner matchen. I och med oddset 5.00 ger bet365 bara Chelsea 20 procents chans att vinna matchen. Jag tror att chansen är mycket större än så och ser därför ett rejält värde i oddset på att Chelsea vinner matchen. Det blir mitt spel!

Spel: Chelsea vinner mot Barcelona – odds 5.00 hos bet365

mr_england - 17 April, 2012, 00:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-04-18 20:28:30

Chelsea vs Barcelona

Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Cole, Mikel, Lampard, Meireles, Ramires, Mata, Drogba

Subs: Turnbull, Essien, Torres, Malouda, Bosingwa, Kalou

Barcelona: Valdes, Dani Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Iniesta, Xavi, Messi, Sanchez, Fabregas

Subs: Pinto, Pique, Bartra, Thiago, Keita, Pedro

Referee: Felix Brych (Germany)

whiterussian - 2012-04-18 08:15:54

Haha, dina provocerande rekar bara fortsätter... Ditt Barca-hat måste vara gigantiskt
Jag väntar med spänning när ditt tips om att England tar EM-Guld kommer..

jrRiquelme - 2012-04-18 00:53:30

EasyBucks: Det är lugnt, det kommer de att göra. Och skulle det mot förmodan inte bli så kommer slakten skjutas upp en vecka, det är allt.

Don Travolta - 2012-04-18 00:31:18

Bra rek, föredrog dock alla dina ALL IN-spel på England att vinna VM- och EM-guld back in the days. Tyvärr så är jag pank sedan dess, annars hade jag ryggat.

EasyBucks - 2012-04-18 00:04:13

"En sak man inte får glömma då man lägger ett spel på en Barcelona-match är att Barca är världens smutsigaste klubb."

Det där kan vara det största skiten jag någonsin läst. Hoppas Barcelona krossar Chelsea imorgon så du sätter både fisk och pommes i halsen.

KD - 2012-04-17 20:30:04

Men allvarligt hur enögd kan man bli bara för att man inte gillar Barcelona? Gillar inte att ge mig in i polemik för att jämföra men ta Real Madrid som exempel. Pepe och S Ramos är ju rent fula spelare i motgång, di Maria den värsta filmaren i hela serien. Självklart har Barca sina knäppisar med Alves och Pedro som gärna filmar mfl. Men hur kan nån påstå att Barca skulle vara värre än andra storlag. Befängt.

Barsoum - 2012-04-17 20:08:47

Riktigt bra skrivit!! King e du!

Royaljoint - 2012-04-17 19:52:31

För de första så tack Mr.E för sköna rekar. För de andra så håller jag med om världens smutsigaste lag. Känns ibland som att barca köpt upp hela Uefa. Dem får billiga straffar men de får många storlag och de är inte de jag främst ser som problemet. Dem filmar och de är vidrigt, men även många andra storspelare och klubbar förekommer de i. De jag tycker är så Extremt vidirigt är tex..när sanchez gör ett svandyk över abbiati i målet och inte får straff( 50/50 situation enligt mig, men han överdriver dyket så mycket så tycker beslutet är rätt) Så kör pique en ride på 30 meter för att sammansluta Ringen av barca spelare runt dommaren som står å skriker. Och detta sker varje gång dem inte får de dem ska ha enligt de. Detta ppåverkar såklart och dem tjänar på de. Så, En klubb som är världens bästa, och skulle va de utan deras äckliga metoder , Blir bara ännu Vidrigare av att hålla på så. Sluta fuska och va bäst på ett shyst sätt när ni nu är bäst!

KD - 2012-04-17 15:47:50

Att jämföra det Barcelona "gjort" mot Blåvitt för några decennier sen med nån slags allmänt Barcafusk i nutid är som att klandra Messi för att Maradona tog knark och sköt mot journalister...eller som att kalla alla IFK Göteborg fans för huliganer i evig tid för att Eyravallen invaderades anno dazumal. Bättre kan du väl...

mr_england - 2012-04-17 14:08:25

Fugazzi: Som Wigan spelat på slutet har de varit bättre än Barcelona :)

Fugazzi - 2012-04-17 13:32:30

Ivanovic kommer inte starta som mittback, Cahill/Terry som lås, Ivanovic till höger och cole till vänster!
Jag är CFC-fan långt ut i finger spetsarna, så ingen hoppas mer än mig att denna Rek stämmer.
MEN jag tycker att du lämnar en del viktiga detaljer i reken, för att nämna tre stycken:
2009(ja den matchen minns väll alla) så hade vi en trupp med Essien på toppen av hans karriär, enligt mig kanske den bästa dcm världen skådat på 10 år, för att inte tala om hur bra han var i den specifika matchen, han är ännu inte att känna igen efter sin skada och matchen kommer spelas med John obi mikel på den positionen, och ja Xavi/iniesta/messi mot honom, det behöver man inte vara någon raketforskare för att lista ut hur det (tyvärr) finns risk för att det kommer att se ut Även om han av någon John Obi skulle göra en mirakulöst bra match bakåt så är hans offensiva kvaliteer obefintliga, vi pratar allsvensk klass. Då kommer vi till problem nummer 2, Ashley.... denna f.d. fantastiska fotbollsspelare är ej att känna igen, och om barcelona väljar att sätta ut messi mot en vänster back som gång på gång tappar sin defensiva position mot lag som stoke så har vi ett fruktansvärt problem.
Problem nummer 3, kan man se ur olika synvinklar men då jag inte missat en chelsea match i år så anser jag att jag endå kan uttala mig, problemet följer, "Då Chelsea visat bra form på slutet ser jag ingen anledning till varför de inte ska kunna dominera på nytt på hemmaplan mot Barca." formen är absolut okej mot vad den har varit, men vi ska inte glömma att vi blivit stundtals utspelade av Wigan+Benfica x 2. bara under de senaste matcherna, och för att vara helt ärlig så har CFC bara dominerat 2 matcher på stamford under hela säsongen (Bolton och Napoli) Barcelona är någonting annat.... tycker att man bör ta med dessa punkter i beräkningarna. nu återstår bara att be till fotbollsguden och hoppas på att mr_england's rek trots allt stämmer:)

k1ngen - 2012-04-17 12:05:23

"Då Chelsea visat bra form på slutet ser jag ingen anledning till varför de inte ska kunna dominera på nytt på hemmaplan mot Barca."

Känns rätt jävla troligt ändå..

mr_england - 2012-04-17 09:34:30

Jag antar att ni inte sett vad Barcelona gjort mot IFK Göteborg och andra klubbar genom historien? Jag har full förståelse för att många som började hålla på Barca då de värvade Zlatan bli upprörda över mitt ordval. Det är dock något jag står för.

Vad gäller domarinsatser i Barca-matcher så finns det så många exempel att det inte behöver kommenteras.

Barcelona är ett fantastiskt lag. Det är just det som gör det ännu mer tragiskt att de måste hålla på som de gör...

stejarp - 2012-04-17 08:34:11

KD
Kan verkligen hålla med dig om det du skriver. mr_england, brukar läsa dina rekar och finna både spelvärde och underhållning i dessa, men denna rek detta blogginlägg känns fel ur alla möjliga synvinklar. Vi kan ta ManU straff i helgen, solklar? Vi kan ta den uteblivna straffen för Barca i Milano, nej inte den där Bousquet ramlade över keepern utan den där Puyols tröja stod rätt ut. Visst de fick en mycket tveksam straff på Nou Camp, men det kanske ändå skipades någon form av rättvisa där. Vet inte var du har dina spanska sympatier, men att Barca är världens smutsigaste klubb känns som ett patetiskt uttalande.

KD - 2012-04-17 07:26:14

Mr England, stor respekt för dina fina stats och välgrundade rekar. Blir lite besviken över "världens smutsigaste klubb", känns ovärdigt att komma med sånt anti-Barca dravel här. Som neutral fotbollsälskare, visst har Barca som storklubb fördel med domarna ibland, men säg vilken klubb av Real M, Man U eller nån annan drake som inte har domarna med sig ganska ofta. En av orsakerna är att det är våldsamt skickliga lag som ofta hamnar i situationer nära motståndarmålet. Lägg därtill ett hårt tryck från media, publik och tradition på domaren så är det bara att gilla läget. Detta gäller alla framgångsrika lag i alla nationella fotbollsligor. Amen.