Speltips Bayern - Real

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-17 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 1.80
Speltips: Över 2.5
Inte ens nära igår, det var synd framförallt med tanke att jag rök på en fin trippel där jag även hade Jönköping Södra på HCP och genidraget att gå emot den annars så alltid eminenta Mr_England och spela HCP -1.5 på Kalmar FF (ett spel med hjärtat).

Hursomhelst, nya tag direkt och framförallt: Fair play till Wigan, Moses och Martines. Ikväll sparkar vi igång med semifinalerna i CL och jag har hittat ett spel som jag inte behöver fundera kring eller känner att jag behöver rätfärdiga speciellt mycket. Överspelet i Bayern - Real spelas utan att blinka.

En liten formsvacka skymtas visserligen i Bayern men den härleder jag inte till något annat än att fokus nu enkom ligger på just detta dubbelmöte i Champions League snarare än på ligan som Dortmund nu förmodligen kommer ta hem.

Förutom senaste 0-0debaclet så är det decinnier sedan Bayern misslyckades med att göra två mål eller mer på hemmaplan, det spelar ingen roll vad motståndet heter, offensivt har man inte bara tysk eller europeiskt toppklass, man äger VÄRLDSklass och jag kan inte se hur man misslyckas med att göra mål mot något lag i världen på hemmaplan.

På Reals senaste BORTAmatcher har man gjort i tur och ordning 4, 5 och 3 mål och att Real skulle gå av planen mållösa ser jag lika otroligt som att Bayern skulle göra det.

I Champions League har Bayern på hemmaplan gjort två eller fler mål i TIO RAKA MATCHER och detta mot motstånd som Marseille, Villareal, Napoli, Manchester City, Inter, och Roma.

Med spelare offensivt som Robben, RIbery, Muller, Gomez, Benzema, Özil, och Ronaldo är jag redo att spela överspelet utan att blinka som sagt. Att Carvalho och Diarra saknas i Real gör överspelet även mer cementerat. Samma resonomang hittar jag i Bayerns skadeläge där de enda som saknas är två försvarsspelare i van Buyten och Breno.

Bayern har vunnit 12 av sina senaste 13 hemmamatcher i Champions League och mot Real har man en fin statistisk historik med 10 vinster, två oavgjorda och sex förluster, det är inte många lag i världen som kan stoltsera med en sådan statistik mot marängerna. Lägg där till att Real Madrig bara har vunit EN match på 22 försök då man besökt Tyskland. Men här går jag inte på något spel som riktas mot Bayern-succé till någon större utsträckning än att jag tror att de kommer göra mål och hjälpa till mitt överspel.

1.80 för över 2.5 på Betway.

Lycka till Lads!
Spela på Bayern - Real hos Betway
RalleArvid - 17 April 2012 - 09:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Örnulf - 2012-04-17 16:36

under 2,5 känns mer realistiskt då första matchen oftast blir taight som en tonårsmus.

Pettson - 2012-04-17 14:10

odds på att ronaldo nätar mer/fler än gomez? :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: