Speltips

Speltips Öster v Ängelholm

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-19 18:30 Spela här

Speltips Öster v Ängelholm
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1,83 Speltips: Båda lagen gör mål; Ja
2012-04-19 18:30 Öster v Ängelholm Båda lagen gör mål; Ja 1,83 holms

Jag vet inte, men det är möjligt att jag blir förblindad av mannen som skriver Östers matchrapporter, men hoppas inte det.
Såg själv delar av Öster hemmapremiär mot Trelleborg på TV4-Sports eminenta sändning, så lite kött på benen bör det väl finnas, trots förtrollningen från nämnda matchrapport.

Min bild är att vi kommer att få se relativt roliga matcher på Värendsvallen den här säsongen. Att Öster kan och vill producera framåt, det vet vi, men att det även finns stora möjligheter att avslöja lagets defensiv, vilket Trelleborg visade i den första halvleken.
Som du förstår är jag och fiskar efter att det blir mål i den här matchen idag. Och det är ju extra kul eftersom två av mina absolut största hackkycklingar i anfallsväg spelar i vardera lag här.
Freddy Söderberg i Öster - Robin Staaf i Ängelholm.
Känner ju lång väg hur båda två kommer att näta idag (på holmsbet så borde det betala) 999,999) och min telefon exploderar i hån-sms efter allt jag sagt.

Ängelholms tränare Jocke Persson helgarderar sig ordentligt, menar att det kan bli en målsnål historia, men att det lika gärna kan lossna för bägge lagen och vi har en 4-4 match att vänta oss.
Min spontana känsla efter senaste veckan är att vi kanske kan hitta en medelväg, och det gör ju faktiskt inte ett förbannade dugg.
Att båda lagen får sparka minst en varsin boll i mål till oddset 1,83 kliver jag in tungt på. Trodde att det skulle ligga kring 1,65, så det är bara att tacka.
(Matchen sänds dessutom på TV4-Sport)

holms - 19 April, 2012, 09:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
palini - 2012-04-19 18:16:02

Sen när kan och vill Öster framåt? Förra året hade de 40-28 i målskillnad. Är det verkligen så stor skillnad i år? Vad har hänt med deras eminenta defensiv?

Ängelholm har väl rykte om sig att vara ett riktigt målglatt svänggäng, men de mäktade faktiskt "bara" med 47 mål ifjol. Däremot släpper de in en hel del.

hassehustler - 2012-04-19 12:26:09

2 eller 3 mål i matchen till 1,95 är ganska välkommet också!