Speltips

Speltips Härnösand-Anundsjö

Sport: Bonnfotboll Spelstopp: 2012-04-20 19:00 Spela här

Speltips Härnösand-Anundsjö
Land: Sverige Liga: divison 2 norrland
Odds: Odds Speltips: 2
2012-04-20 19:00 Härnösand-Anundsjö 2 Odds simpaaa1

Har svårt att se att Härnösand ska vara favoriter i den här matchen. Anundsjö säger sig ha en bredare trupp än på länge och satsar på att placera sig bättre än förra säsongen då man slutade fyra. De flesta bolags oddsättning placerar även dem på en tredjeplats i år och vi hittar härnösand först på en sjätte. Kan tyckas ganska nära men det är ett ganska stort glapp mellan de 5 första ner till sjätteplatsen. Lagen har även mötts två gånger under försäsongen varav båda har slutat med Anundsjö seger 1-0 respektive 3-0. Tror att första segern kan ha varit lite orättvis och att ett kryss hade speglat matchen bättre men en seger är en seger. Lägger även till att man värvat Modou Saine från just Härnösand, det verkar vara en av deras bättre och mer tongivande spelare enligt någon lokaltidning i Ångermaland. Dessutom har Anundsjö värvat Toby Davis från junsele också det en mycket kompetent herre som gjort ett antal säsonger i Umeå fc dvs div 1 innan han gick till junsele. Vet helt ärligt inte så mycket om Härnösands och Anundsjös trupper i övrigt men om Anundsjö vill vara med och slåss om topp tre placeringar så är det här en match man bör vinna. och allt det jag rabblat upp här räcker för att jag spelar Anundsjö till 2.5ggr pengen. Lycka till om ni ryggar.

simpaaa1 - 20 April, 2012, 14:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
simpaaa1 - 2012-04-20 23:14:44

Ok det där med samarbete hade jag missat. Jag känner mig inte så oroad av konstgräset däremot alla lag så här långt norr ut borde vara vana att spela på det. Har haft en hemmaplan som varit naturgräs i massor med år men har ändå lika lätt för konstgräset som natur då man är tvungen att lira på det ganska ofta. Bor dock i Umeå så det kanske är en viss skillnad där nere?
Ser på härnösands hemsida att matchen ska gå nån gång under maj månad istället ändå så behöver inte ens ta ställning till vad det hade kunnat innebära för oddset. Tack för informationen i alla fall. Guld värt när folk lägger till det de vet :)

Ulysses - 2012-04-20 15:28:39

Det ska dock tilläggas att ett samarbete har inletts mellan HFF och lokalkonkurrenten IF Älgarna där samtliga tongivande spelare gått till HFF. Däribland Fredrik Nilsson som placerade sig på fjärde plats i förra årets skytteliga i Division 2 Norrland. HFF har även kvar Alen Zulovic som slutade på andra plats i skytteligan. Lägg på minnet att matchen spelas på konstgräs. Krysset ligger närmast tillhands.

pany - 2012-04-20 15:17:25

Tror också på anundsjö, men jag kan säga att just nu blåser storm och att de precis börjat snöa, vilket de ska göra under kvällen. Vet inte hur de kommer påverka spelet!

simpaaa1 - 2012-04-20 14:49:59

oj ursäkta svenska hade lite bråttom