Speltips Newcastle - Stoke

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-21 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.10
Speltips: Papiss Cisse
Spela på Speltips Newcastle - Stoke
Börja spela här
Spela på Papiss Cisse
Papiss Cisse, ännu en av Alan Pardews succéförvärv som aldrig verkar ta slut. På sina 9 ligamatcher för klubben har han mäktat med 10 mål, riktigt imponerande!

Newcastle passar Cisse som handen i handsken, eller ska man kanske säga tvärtom? I alla fall.. Newcastle är enligt mig mycket likt Man United i sitt spelsätt, man har två mycket duktiga två-väggs spelare på det centrala mittfältet samt två yttermittfältare med fina inläggsfötter och som även är duktiga individuellt och kan göra sin gubbe. På topp lirar Demba Ba i Rooney-rollen där han ofta droppar ner och tar emot bollen, för att fördela vidare bollen ut på kanten eller vidare mot en djupledslöpande Cisse.

Det är ingen slump att Demba Ba har slutat göra mål efter Cisses ankomst, men det betyder inte att han är mindre delaktig i spelet, snarare tvärt om. I anfallsspelet skapas ofta trianglar i syfte att effektivt spela sig förbi motståndarnas mittfält.

---Demba Ba-------------Demba Ba---------------Demba Ba
Cabaye - Tiote------Tiote - Ben Arfa-------Gutierrez - Cabaye

Så ser mycket av deras spel ut under speciellt hemmamatcherna, Ba får en mer tillbakadragen roll där han med sin tyngd och snabbhet agerar target medan Cisse hugger på allt och ständigt är villig att ta en löpning mot backlinjen. Vi har sett att det är ett vinnande och ruggigt effektivt koncept som gör att Newcastle ligger och nosar på en Champions League-plats trots att man tappat "stjärnor" som Carroll och Enrique.

Trolig startelva:
Cisse
Ba
Gutierrez, Cabaye, Tiote, Ben Arfa
Santon, Williamson, Coloccini, Simpson
Krul

Ett litet frågetecken kring Tim Krul som småskadat sig på träning, men enligt rapporter ska vara fit-for-fight. Målvaktsposten är dock inte så betydelsefull för själva målskyttespelet enligt mig, så det ska inte vara någon jättepåverkan om han tvingas stå över.

Cisse är den som får lägena och ofta sätter dem, från möjliga och ibland omöjliga vinklar.

Stokes troliga elva:
Crouch
Walters
Etherington, Palacios, Whitehead, Shotton
Wilson, Shawcross, Huth, Wilkinson
Sörensen

Papiss Cisse att göra mål i matchen till 2.10 hos Bwin spelar jag, får se efter Nattens NHL om det blir något spel på Papiss att göra första målet @ 5 (Bwin) som också är klart intressant.

Lycka till vid rygg! Klockan är snart två och jag sneglar på Penguins - Flyers så eventuella stavfel kan förekomma, för den petige ;)

EDITERAD 2012-04-21 01.52:15
Spela på Newcastle - Stoke hos Bwin
trippel99 - 21 April 2012 - 01:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
ck4 - 2012-04-21 12:04

tippa över två mål på cisse ;) bra rekat iafall

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: