Speltips Sollefteå GIF - Umedalens IF

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-04-21 14:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 Norraland
Odds: 1.80
Tips: 1
Äntligen så drar norrlandsfotbollen igång igen. Jag brukar tämligen hålla en anonym tillvaro, men dyker upp när jag hittar rekar som jag anser är riktigt bra. Mina två tidigare rekar från ifjol satt som en smäck ifjol och vi får hoppas att trenden håller i sig idag också.

Sollefteå - Umedalen alltså, i ärlighetens namn har jag ingen större koll på Sollefteå, däremot har jag bättre koll på Umedalen.
Umedalen har tappat extremt många spelare ifrån fjolåret och det var länge oklart ifall dom ens skulle kunna ställa upp i Div 2 iår. Efter många om och men så bestämde dom sig att för att spela i div 2. I en lägesrapport inför säsongen som finns att läsa http://www.lagsidan.se/uifherr/fastnyhet-10013882-1-saesongsstart.html, kan man förstå, Att umedalen har fått satsa på mest unga killar från lägre divisioner och fått flytta upp spelare från juniorlaget som inte ha någon som helst rutin av div 2 spel. Man ska tillägga att det har inte varit dom allra "bästa" juniorerna som flyttats upp,för dom hade redan lämnat föreningen för Umeå FC's satsning.

Det jag har läst om Sollefteå är att dom fått in några engelsmän till laget och dessa brukar ofta ha en väldigt bra karaktär. Mitt tips är alltså 1:an på Sollefteå. Tror att hemmaplansförelen och att turbulensen och avsaknad av rutin i Umedalen kommer att ställa till det för dom idag.
Spela på Sollefteå GIF - Umedalens IF hos Betsafe
Spela nu
Supersnooken - 21 April 2012 - 09:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
simpaaa1 - 2012-04-21 19:27

Jo orutinen gjorde sitt umedalen släppte första tre på fasta situationer. inte bra

Ekenbladen - 2012-04-21 10:17

Jag tycker absolut att det är AVSLAG på den här matchen!!
Visst Sollefteå ska vara favorit, men ändå... laget har inte imponerat på försäsongen!! knappt vunnit en match och spelat bedrövlig fotboll.
Laget har dessutom tappat sina 2 bästa spelare de senaste 10 åren, Kristoffer Block som varit grym i målet samt kristoffer Almqvist som utsets till norrtvåans bästa back ett antal gånger.
Dessa två herrar har varit ryggraden och burit det relativt unga laget flera år.
Lägg därtill en skada på viktige mittfältaren "PJ" som missar hela vårsäsongen.

Sollefteå lirar dessutom på konstgräs nu, första säsongen man inte behöver starta på grus..!

AVSLAG

Skämtland - 2012-04-21 10:05

Ni gör nog bäst i att invänta Ekenbladens kommentar om den här matchen.

Sollefteå har sett riktigt riktigt risiga ut på försäsongen, mot ÖFK t.ex (4-0 till ÖFK). så såg man ut som ett pojklag helt utan tanke i spelet.

Umedalen är förmodligen inget höjdarlag i år heller, det har ni rätt i, så det kan såklart gå vägen ändå.

Mrbandy - 2012-04-21 09:34

Rygg! tack

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: