Speltips Aston Villa - Sunderland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-21 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.50/1.69
Speltips: 2DNB/X2
Spela på Speltips Aston Villa - Sunderland
Börja spela här
Spela på 2DNB/X2
Jag vet inte hur Martin O’Niell (mannen från mina trakter, Belfast, som även studerat på det Universitet som jag studerat på, Queens’ University, Belfast) kommer bli mottagen på Villa Park. Jag hoppas dock att fansen förstår och sympatiserar med hans beslut att lämna till skillnad mot vad som var fallet då Gareth Barry återvände (och han förtjänade sannerligen all den skit han fick). Vad jag däremot är säker på att är att Martin O’Niell har goda möjligheter att med sin taktiska perfektionsådra manövrera ut det Villa han känner så väl efter sina framgångsrika år där.

Visst, Aston Villa behöver fortfarande poäng för att kunna vara helt säkra på förnyat Premier League-kontrakt, men ärligt talat är hotet inte så konkret och realistiskt ändå (6 poängs marginal) och jag tror någon typ av känsla och trygg förvissning om att så är fallet även infinner sig hos spelarna. Motivationen är säkert tämligen hög ändå men jag anar att ångesten och det dåliga självförtroendet är en än mer dominerande känsla och jag har en känsla av att Martin O’Niell (som ju är världsmästare på just motivation och inspiration) kommer elda upp sina Sunderland-grabbar till en högre adrenalin och motivationsnivå än vad hemmaspelarna kommer äga.

Stephen Warnock och Fabian Delph kommer förmodligen inte till spel idag för Villa medan Ciaran Clark däremot ska vara fit for fight. I Sunderland kommer nog Wayne Bridge kliva tillbaka in i startelvan om John O’Shea (osäker) inte kommer till spel. Lee Cattermole är också osäker men inte helt avskriven, om han inte spelar ökar Sunderlands chanser för att slutföra matchen utan rött kort.

Aston Villa har bara vunnit två matcher sedan januari, på 13 försök bara 2 vinster alltså. Sunderlands form har stagnerat aningen och borta har man inte vunnit sedan februari, men man är alltid, alltid, alltid stabila och bjuder upp till bra kamp. Sunderland har två vinster och två oavgjorda på de fyra senaste mot Villa. Idag är jag tämligen säker på att den inbördes förlustfria sviten förlängs då man inte förlorar, och för det bjuds det angenäma odds.

2.50 på DNB hos Bet365
1.69 på Gamebookers för X2

Lycka till lads.
Spela på Aston Villa - Sunderland hos Bwin
RalleArvid - 21 April 2012 - 10:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: