Speltips ÖSK v Elfsborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-23 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2,25
Tips: 2
Ledargestalten i mittförsvaret, Magnus Wikström, han är avstängd. Ingen Örebro kan ersätta.
Ledargestalten på mittfältet, Tobias Grahn, han är av en händelse också avstängd. Även där helt omöjlig för det svartvita laget att ersätta.
Även om gubbarna hade varit tillgängliga, så är ju ÖSK ändå klart sämre på samtliga positioner.
Visst, Elfsborg har fortfarande lite skadetrassel i de bakre delarna, men då Örebro framåt hittills endast är William Atashkadeh så ska det inte spela någon större roll.
Från mittfält och framåt är det i svenska mått mätt briljans från första till sista gubbe, och i synnerhet då dessa lagdelar är helt skadefria.
Bara en sådan sak att Jörgen Lennartsson har en bänk där herrar som David Elm och Stefan Ishizaki sitter och värmer, det säger en hel del om kvalitén. Tittar du på ÖSK:s startelva så kan jag överhuvudtaget inte hitta speciellt många som ens skulle få lukta på bänken hos boråsarna.

Men! Det ska ju spelas om det också.
Örebro hade mer än någonsin behövt Granen en sådan här match, när ett överlägset mittfält står på andra sidan. Hur färskingarna Said och Berger ska stå upp mot firma Hiljemark/Svensson, det kan jag inte få ihop hur jag än vänder och vrider på det.
3-0 till Elfsborg här i fjol, får gärna bli något liknande även nu.
2,25 är mer än godkänt.
Spela på ÖSK v Elfsborg hos Bwin
Spela nu
holms - 22 April 2012 - 23:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
MFFQPR - 2012-04-23 14:06

Hur spelar ÖSK i år? Kör dom vidare på 4-3-3 och fortsätter hoppas på det bästa eller är det mer defensiv balans ÖSK 2012?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: