Speltips

Speltips Hammarby-Brommapojkarna

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-23 19:00 Spela här

Speltips Hammarby-Brommapojkarna
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.35 Speltips: 2 DnB
2012-04-23 19:00 Hammarby-Brommapojkarna 2 DnB 2.35 southman_

Så var det då dags att knyta ihop omgång 3 i Superettan och det vankas publikfest (över 10 000 biljetter sålda) på Söderstadion då mitt kära Hammarby tar emot BP.

Bajen har som bekant inlett Superettan med två raka segrar vilket minst sagt får sägas vara en positiv överraskning. Det är i princip ett helt nytt lag som ställts på banan i 2012 års upplaga av Superettan och den katastrofala defensiven från förra året har förstärkts liksom intressanta spelare i Rynell, Baggio och Lallet kryddat mittfältet.

Det stora orosmolnet är dock forwardsuppsättningen. För att kunna fortsätta segersviten måste Bajens forwards börja leverera då samtliga tre mål som hittills gjorts kommit från mittfältare. Sinan känns inte direkt glödhet och har enligt min mening fått på tok för stora förväntningar på sig inför den här säsongen. Jag tycker inte att Bajens spel, med undantag för defensiven, övertygat avsevärt.

Bajen har inledningsvis faktiskt haft lite av turen på sin sida (i synnerhet mot Umeå borta senast) och när det ikväll vankas tufft motstånd kan den fina segersviten ta stopp. BP vann bägge mötena förra året med 1-0 och 2-1 och tvålade dit Bajen ordentligt på försäsongen med klara 3-0. BP har vidare vunnit sina två inledande matcher i Superettan med samma segersiffror som Bajen. Hemma mot Falkenberg ska tydligen 1-0 ha varit i underkant efter storspel av Falkenbergsmålvakten.

Jag tror tyvärr, ur Bajenögon sett, att BP kan ståta med minst 2 mål även ikväll och tror att det även kan räcka till seger. Och man kan väl ge sig fan på att Pablo Pinones Arce återigen gör en stormatch, vilket alla gamla Bajenspelare tycks göra när dom möter sitt gamla lag...

BP har tidigare säsonger haft stor ruljans på spelare men har den här säsongen fått behålla en stor del av laget vilket jag tror kan leda till en betydligt bättre slutplacering än förra året (6:e plats).

Men hallå säger du, Bajen kommer ju lyftas fram till seger av 10 000 fanatiska hemmafans! Jo förvisso KAN det vara så säger jag, men vi som följt Bajen genom åren vet också att hemmaplansfavör inte längre är lika stark som den en gång var och att om Bajen tidigt hamnar i underläge så kan det denna fördel vändas till nackdel, liksom att i princip alla bortalag ÄLSKAR att komma till SöS och blir även de supertaggade av den grymma stämningen.

Hjärtat hoppas på hemmaseger men hjärnan tycker att 2.35 med pengarna tillbaka vid oavgjort känns som ett klart spelvärt odds. Oddset finns hos Expekt .
Över 1,5 mål på BP till 2,80 hos samma spelbolag kan även vara intressant.


Matchen startar kl 19.20 och kan ses på TV4 Sport.


1-2?

EDITERAD 2012-04-23 10.15:53

EDITERAD 2012-04-23 10.33:46

southman_ - 23 April, 2012, 10:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jbf - 2012-04-23 13:02:04

Även jag är bajare och man borde väl tro på torsk, men jag har lite AIK-hybris.
Därmed tror jag att om det är nåt lag som vinner så är det vi, annars tror jag mest på 1-1.
Men tycker nog att många underskattar Bajen lite i år, vilket passar oss perfekt egentligen.

Vi kan spela en bedrövlig 1a halvlek mot Umeå borta men sedan vinna den efter en bra 2a halvlek. Det hade inte skett förra året kan jag säga, eller året innan det.
Känns som Grogg Beerholder har infört ett jävla bra go i laget.

Jag har lirat raka 1an på bajen @ 2.34 med låg insats.
Sen även båda lagen gör mål @ 1.85 som är ett jävla bra spel i mina ögon.

Kreatoren - 2012-04-23 11:15:45

En klockren rek. Tänker på precis samma sätt! RYGG!!!!!