Speltips Leicester - West Ham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-23 20:45
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2.60
Speltips: 2:a
Spela på Speltips Leicester - West Ham
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2:a
Okej, det finns egentligen inte så mycket att säga om denna rek. West Ham har fått en gratischans tillbaka till den direktuppflyttning som alla förväntade sig att man skulle fixa med tanke på den trupp och ekonomi samt de skapade tabellmässiga förutsättningar man har ägt under stora delar av säsongen.

Det ska fortfarande mycket till för att man ska greja direktuppflyttning, två segrar är ett måste men inte ens då har man oddsen på sin sida att undvika Play Off. Detta är ett faktum som jag tror kommer hjälpa Hammers-spelarna att slappna av ikväll istället för att känna press och vara nervösa.

West Ham har sju raka bortamatcher utan förlust varav fem segrar på dessa. Borta har man sannerligen imponerat, eller åtminstone gjort vad som förväntats av sig. Bästa bortaformen i ligan och hela tolv segrar hittills (vinner man ikväll innebär det nytt klubbrekord för bortasegrar). Det är på hemmaplan man har varit urusla, URUSLA på sistone, undantaget 6-0 givetvis. Man har som sagt inte råd med poängtapp ikväll och jag tror att Big Sam kan motivera spelarna till att slappna av och på samma gång verkligen gå in aggressivt från start ikväll vilket kommer innebära tre pinnar till fint odds (men jag är övertygad om att oddset kommer sänkas under dagen).

Leicester har visat sig vara svårslagna hemma vilket givetvis är en faktor att räkna med, men något jag faktiskt lägger än större vikt vid i min beräkning är att man absolut inte har någonting alls att spela för ikväll, man ligger nämligen i det ultimata mitten/ingenmanslandet på 63 poäng där 73 hade krävts i nuläget för att nosa på uppflyttning. Det faktum att senaste omgången blev det definitiva beskedet för dem att de inte kunde nå uppflyttning kan säkert innebära att luften gått ur dem och att motivationen därför inte bara är ett utan flera snäpp under West Hams.

Cole saknas troligen för West Ham efter att skadats i senaste 1-1matchen mot Bristol. Ett annat startelva-namn som är osäkert (inte hundra att han missar) är Gary O’Niell, men två spelare i en så pass -med Championshipmått mätt- stark och bred trupp ska inte behöva betyda någon markant försämring. Julien Faubert bör vara tillbaka i startelvan efter att ha hoppat in senast.

Förövrigt: Håll ögonen på Ricardo Vaz Te som har gjort 9 mål på sina senaste 9 matcher.

Förövrigt var det var sex möten och TOLV år sedan Leicester senast besegrade West Ham, snälla låt inte så bli fallet ikväll utan låt oss istället hoppas att West Ham sätter nytt klubbrekord med 13 bortasegrar under en och samma säsong.

2.60 på Betsafe i skrivande stund men jag ser redan tendenser på att oddset sänks.

Lycka till lads.
Spela på Leicester - West Ham hos Betsafe
RalleArvid - 23 April 2012 - 10:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Miracle - 2012-04-23 14:42

Rygg :-)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: