Speltips Barcelona v Chelsea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-24 20:45
Land: Internationellt
Liga: Champions League
Odds: 1,70
Tips: Mål innan 28:e; Ja
Vi ska absolut inte ta ifrån Chelsea den insatsen man stod för förra veckan. Men att spela så tight som man gjorde med bravur på Stamford Bridge, det är ju inte direkt samma sak som att lösa det på Nou Camp, eller Camp Nou, skitsamma vad den där kyrkogården ska kallas med riktigt namn.
Nu när ytorna blir större så blir det också naturligtvis svårare att försvara sig, det är många europeiska lag som kommit hit på senare år och fått erfara det. Inte en förlust hemma på tre år nu, för denna präktiga skolklass.
Mot Milan fick vi se hur Barcelon bara bestämde sig från start då Messi redan efter 11 minuter hittat nätet. Och jag är inte alls främmande för att det sker även idag.
Och! Det finns ju även ett visst hopp om att Chelsea kanske hittar rätt även dem efter en fast situation, eller Drogba på en liknande kontring som senast.
Dock, allra mest troligt med ett hemmamål, även om jag skiter i vilket.

Barcelona hade massor av boll senast. Barcelona kommer att ha massor av boll idag. Och om man i vanliga fall brukar diskutera fördelen med hemma och bortaplan så blir kontrasterna än större Nou Camp vs. Stamford Bridge.
Under de första 27 minuterna så räknar jag kallt med minst tre KLARA målchanser, vilket borde kunna resultera i minst ett mål.
Sen finns som sagt den lilla räddningsplankan att de blåa gästerna chockar, men som sagt mindre troligt ...
Spela på Barcelona v Chelsea hos Betsafe
Spela nu
holms - 24 April 2012 - 09:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Spiken - 2012-04-24 14:02

Inte en förlust på hemmaplan i CL skall tilläggas, för förlora på hemmaplan gjorde man så sent som i lördags!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: