Speltips

Speltips Aston Villa - Bolton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-24 20:45 Spela här

Speltips Aston Villa - Bolton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.90 Speltips: Under 2.5
2012-04-24 20:45 Aston Villa - Bolton Under 2.5 1.90 RalleArvid

Chef Holms och Amrish har redan täckt Champions League-drabbningen vilken de flesta givetvis kommer ha ögonen på ikväll. Kontemporärt avgörs dock en riktig ångestdrabbning på Villa Park som har en oerhörd betydelse för båda lagen. Jag är helt inne på Amrish linje att överge 1X2-tänket i de båda Champions League-mötena, både pga ovisshet men också pga dåliga oddssättningar. Detsamma gäller faktiskt i detta Engelska möte.

Aston Villa bör inte behöva se sig som konkreta nedflyttningskandidater även om de under de senaste veckorna sjunkit sakta, sakta, längre och längre ned mot samma botten som Titanic ligger på och nu är man bara 5 poäng över strecket. För Bolton har dock detta hot varit mer konkret under hela säsongen och man är helt klart en av mina favoriter till att joina Wolves ned till Championship.

Så, mina tankar om ikväll: Bolton är helt under isen och som en följd av Muambas tragedi och de inställda matcher som följde den har man nu ett riktigt hektiskt och tufft schema ända in över målsnöret. Idag väntar en passande uppgift mot ett Aston Villa som spelar helt utan självförtroende och trygghet. Det faktum att Villa spelar hemma på Villa Park ser jag faktiskt i nuläget snarare som en nackdel än som en fördel.

Villa har bara vunnit fyra futtiga matcher på hemmagräs under hela säsongen, till dessa fyra har man bara kryssat 6 och alltså förlorat resten.

Richard Dunne saknas i Villa-försvaret men framförallt är man i en sådan oerhörd avsaknad av Darren Bent vilket gör att man har det nästintill omöjligt att göra mål sedan Robbie Keane var tvungen att åka tillbaka till USA. Lägg till denna information att den enda resterande kvalitet offensivt man har i truppen är Agbonlahor och han är ytterst osäker för spel. I Bolton saknas Muamba, Gardner, Holden och Lee. Mark Davies är även han osäker för spel.

Fyra av Villas fem senaste matcher har slutat med två mål eller mindre. Bolton har gjort NOLL mål på fem av sina senaste åtta bortamatcher. Statistik och magkänsla i kombination med ett oerhört utsatt, ångestladdat tabelläge för båda lagen gör att det här knappast blir något målkalas på något sätt.

Villa:
Given, Guzan, Hutton, Lichaj, Cuellar, Herd, , Baker, Bannan, Clark, Gardner, Warnock, Ireland, N'Zogbia, Agbonlahor, Heskey, Weimann, Marshall, Johnson, Stevens, Delfouneso, Albrighton.

Bolton:
Bogdan, Jaaskelainen, Alonso, Steinsson, Wheater, Boyata, Knight, Ream, Ricketts, Reo-Coker, M Davies, Klasnic, Miyaichi, Ngog, Petrov, Eagles, Tuncay, Sordell, Vela.

Under 2.5 spelas till 1.90 på bet365 .


EDITERAD 2012-04-24 10.26:47

RalleArvid - 24 April, 2012, 10:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2012-04-24 23:33:33

ja bolton+ö2.5 :)

Pettson - 2012-04-24 19:39:46

som sagt tycker inte om att spela emot dig och stort tack för hammers igår!! (kanske ska börja där) det fakto att bolton måste fram med p samtidigt som villa också kommer gå fram inför hemmafansen gör att det kommer öppnas upp ytor åt båda håll. säger inte att det kommer bli den mest välspelade matchen dock tror jag att bolton nätar och att villa inte går ifrån mållösa på hemmaplan mot ett bholton som läckt en del. sen spelar jag gärna på vändningar i trender, på gott eller ont :)

RalleArvid - 2012-04-24 17:26:28

Bra inflikat om Petrov.

knäred - 2012-04-24 16:21:21

Bolton har sin tragedi med Muamba och Villa har sin med Petrov, det känns som att Petrov är mer saknad än de andra du har räknat upp.

RalleArvid - 2012-04-24 14:53:50

Det skulle mycket väl kunna vara just idag det lossnar för Bolton, eller idag det lossnar för Villa. Men man måste gå på vad som är mest troligt, och det finns ingenting, förutom möjligtvis din magkänsla, vilken du givetvis ska gå efter, som talar för att det skulle vara just idag det lossnar. Med det sagt: lycka till med ditt spel, om mitt går åt h*lvete känns det ju bra att någon annan blir glad iaf.

Pettson - 2012-04-24 13:15:24

dunne tränade för övrigt igår*

Pettson - 2012-04-24 13:14:35

tror tvärtom. risk för tillknäppt men tror lite på skrä'llvändn med bolton som kommer vilja plocka p. båda att näta@1.72 alt X/boltonvinst/bolton att näta i båda@4.50 men svår match att gissa 1x2, för mig lutar det iaf ngrlunda mer åt boltonhållet.