Speltips: Nordirland W - Ungern W

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-25 20:30
Land: Internationellt
Liga: EM-Kval
Odds: 2.30
Tips: 1:a
Nu hickade ni till va? När ni såg den här reken! Ni kikade in till den mer utförliga och beskrivande texten om reken i ren nyfikenhet om hur det är ställt med mig snarare än av nyfikenhet om att eventuellt rygga spelet. Fair enough. Det handlar alltså om lågkvalitativ internationell damfotboll. Men vad faan, odds är odds och om man inte har något bättre för sig och om jag personligen kommer spela på detta objekt så tänkte jag att jag kunde dela med mig av den som en rek (även om den givetvis bör tas med en nypa salt, mitt huvudsakliga spel idag är Roma - Fiorentina över 2.5 mål till 2.15).

Vi här på Rekatochklart ägnar ju oss åt top notch Champions League såväl som bonnfotboll såväl som Svensk Division 1-hockey som Stanley Cup-slutspel och ja, vi är verkligen ÖVERALLT och det är det som är vår styrka.

Därför kommer här nu alltså en rek och ett förtroende för den nations DAMfotbollslag (om vi nu ska kalla den för nation, tro mig, det är verkligen kontroversiellt) vars HERRAR knappt håller bonnfotbollsklass. Av förståeliga skäl är jag inte jätteinitierad av läget i trupperna, trots att jag bor här, men jag har ändå tillskansat mig tillräcklig information för att veta att Nordirland har fyra spelare som håller till i England och lirar. Vad gäller Ungern har jag ingen vidare koll överhuvudtaget vad gäller deras trupp.

Vad lutar jag mig då åt? Jo, Nordirlands damer klättrar stadigt på rankingen och äger nu en högre ranking än vad man någonsin tidigare gjort. Man vann senast hemma över Norge med hela 3-1, samma Norge som dagens motståndare Ungern förlorade mot med 6-0(!!!) mot i samma turnering. Hur kan man då vara uppsatta i 2.30 på hemmaplan frågar jag mig?? Om man ser på dessa resultat och vrider det till en sammanslagning så har Nordirland alltså 8 plusmål på Ungern i mötena mot Norge.

Återigen, det är inte jättestarka grunder att luta sig mot och det är inte det tyngsta spel jag någonsin går in på, men jag bara tyckte det var lite intressant att slänga in några polletter på detta just med tanke på det höga oddset samt Norge-resultaten.

I övrigt så är det alltså kval till EM detta handlar om och Nordirland har inlett med 2 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust på sina fem matcher medans Ungern endast har 1 vinst, 1 oavgjord och 4 förluster på sina 6 matcher. Även om det finns en teoretisk möjlighet för Nordirland att avancera till EM i Sverige så tror jag givetvis inte att man gör det, men jag tror att man har goda möjligheter att vinna ikväll, och det till ett väldigt fint odds.

Senaste mötet slutade 2-2 efter att Nordirland länge ledde med 2-0 på bortaplan, ett självmål i 78:e och en kvittering på övertid fastställde dock slutresultatet den gången. Låt oss hoppas att man tar ledningen även ikväll men att man då inte strular till det.

Nå, vad säger ni? Ska vi försöka hitta en bra stream till denna drabbning istället för att glugga på Champions League-matchen? Eller ska jag rent av åka till arenan och twittra från matchen? Det är gratis inträde och allt så jag behöver inte ens vara pressackrediterad.

2.30 på Bwin för den raka ettan.

Lycka till lads, eller girls kanske jag ska säga?
  Nordirland W - Ungern W
Spela på Speltips Nordirland W - Ungern W
RalleArvid - 25 April 2012 - 10:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Hultberg - 2012-04-25 20:26

Kör även jag en minirygg :)

RalleArvid - 2012-04-25 17:49

Ja det var h*lvete vad det har blivit nedtryckt nu under dagen. Alla bolag låg runt 2.30/2.20 när jag rekade, nu ligger ju de flesta på 2.00. Tyder på att många tror som jag iaf och kändes bra att gå in på 2.30. Jag hittar fortfarande 2.20 på ett par enstaka ställen dock. Ja, Cypern Cup var riktigt illa, såg det också, vet inte hur pass mycket motivation/matchande och testande av nya spelare spelar in i en sådan turnering. En intervju jag såg med förbundskaptenen verkade se detta som den första "riktiga" matchen på ett tag och därmed inte ha tagit så allvarligt på resultaten i Cypern...

Luvan14 - 2012-04-25 17:37

tänkte minirygga men hittar bara 2 ggr på mina bolag, känns aningen lågt. Kollade upp lite, verkar helt klart som att nordirland är ngt bättre men samtidigt så hade dom 0-10 i cypern cup på 4 matcher mot ljummet motstånd, spec 0-5 mot schweiz är riktigt illa. vinsten mot norge är dock mer imponernade. Kan va klasskillnad men svårt att va säker.

lelleth46 - 2012-04-25 13:40

Ryggar med en liten insats.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
03:00  Jazz - Thunder
Basket - NBA - 2 hcp -4,5
1.90
04:30  Vegas - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming