Speltips

Speltips Stoke-Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-28 16:00 Spela här

Speltips Stoke-Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 4.33 Speltips: 1
2012-04-28 16:00 Stoke-Arsenal 1 4.33 mr_england

Trots stora påtryckningar från Baggio mm har jag inte rekat någon Stoke-match på ett tag. Nu kan jag dock inte hålla mig längre och självklart vill jag tillgodose mina största fans stora Stoke-behov…

Anledningen till att jag inte rekat Stoke på ett tag är att de hamnat lite i ingenmansland i tabellens mitt och att de har känts svårbedömda. Stoke har varvat en del bra insatser med fantastiska bottennapp och tveksam inställning på slutet. Den här gången finns det dock ingen risk för dålig inställning och då oddset på Stoke är alldeles för högt är det bara att slå till.

Vi står inför ett riktigt härligt hatmöte. Hederlige ärlige Pulis mot den perverse galningen från Frankrike. Stora starka Stoke mot flicklaget från London. Långa inkast mot passningar i sidled. Helt enkelt Stoke mot Arsenal! Bättre än så här blir inte fotboll och det är underbart då två olika stilar möts.

Arsenal har allt att spela för då de jagar en Champions League-plats. Stoke däremot har inget att spela för mer än äran och en topp 10 placering. Det här borde därför gynna Arsenal. Glöm det! Efter Wengers både sjuka och felaktiga påhopp på Stoke de senaste gångerna lagen mötts kommer Stoke behandla den här matchen som en Champions League-final. Fansen kommer vara heltaggade på ett utsålt Britannia Stadium och det kommer betyda allt att besegra Arsenal och den galne fransmannen.

Även om Arsenal visat bra form efter en tråkig inledning på säsongen så tror jag att de får svårt den här gången. Arsenal har svårt för Stokes aggressiva och fysiska spelstil. Londonlaget förlorade med 3-1 borta mot Stoke ifjol och har bara vunnit en gång på Britannia Stadium i ligaspelet sedan Stokes återkomst till förstadivisionen . Stoke är ett extremt bra hemmalag, särskilt i sådana här matcher då stämningen kommer vara på topp och jag tycker oddsen är helt felaktiga. Stoke är dessutom obesegrade hemma i ligaspelet i år mot lag som United, City, Chelsea, Tottenham och Liverpool och spelar alltid bra mot storklubbarna på hemmaplan.

Stoke saknar Wilkinson, Diao och Sidibe. Pennant är spelklar efter sjukdom men det är oklart om han spelar från start. Det innebär att Stokes bästa spelare är tillgängliga och de kommer kunna ställa ett riktigt bra och fysiskt lag på banan. I Arsenal saknas Frimpong, Wilshere, Arteta, Walcott och Mertesacker. Diaby är tveksam.

Stoke är såklart ingen helt säker vinnare. Men i mitt tycke har Stoke en bättre vinstchans än Arsenal och då Stoke står i oddset 4.33 och Arsenal i 1.83 så är det tjänstefel att inte spela Stoke. Ett så kallat värdespel så det sjunger om det!

Spel: Stoke vinner mot Arsenal – odds 4.33 bet365

Matchstart: Lördag 16.00
TV: TV3 och Viasat Fotboll

mr_england - 27 April, 2012, 17:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Starfido - 2012-04-28 13:23:54

Bra rek, har dock gått på magkänsla å plöjt arsenal ändå

Sunhump - 2012-04-28 12:56:45

Xzyp: Värdet ligger fortfarande på Stoke och inte Arsenal.

Mitchx - 2012-04-28 00:32:33

Bra skriven rek. Var själv inne på samma sak.

jewjutsi - 2012-04-27 21:24:32

xzyp

och det vet ju du..om du kan allt fan hänger du här för då och inte spelar samtliga resultat på alla matcher och åker till månen med dina pengar?

tackar för reken mr:england

Xzyp - 2012-04-27 19:32:02

Stoke vinner inte. Over and out