Speltips

Speltips Syrianska-Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-04-28 14:00 Spela här

Speltips Syrianska-Häcken
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.85/2.90/ Speltips: 2 mm
2012-04-28 14:00 Syrianska-Häcken 2 mm 1.85/2.90/ mr_england

Spel 1: Syrianska-Häcken 2 – odds 1.85 bet365
Spel 2: Waris Majeed gör mål i matchen – odds 2.90 Unibet
Spel 3: Häcken över 1.5 mål – odds 1.90 bet365

Om man ägnat sig åt den här verksamheten ett tag så vet man att rättvisa och betting inte har något samband. Det är resultatet som räknas, inte bollinnehav, målchanser mm.

Den här gången ska jag dock försöka vädja till spelgudarna då jag inte tror att ett lag kan ha hur mycket otur som helst, hur länge som helst. Laget jag pratar om är Häcken.

BK Röva började allsvenskan väldigt bra och imponerade framförallt spelmässigt. Offensiven var fantastisk. I de två senaste matcherna har man dock fått stryk mot Kalmar FF och IFK Göteborg. Det offensiva spelet har dock sett lika bra ut som tidigare. Enda skillnaden är att man missat massor av chanser. Förr eller senare kommer alla dessa chanser sitta och jag tror det sker redan mot Syrianska.

Häckens förlust mot Kalmar var ett rånmord så den matchen glömmer vi. Det var en sådan match där Kalmar satte allt och Häcken missade allt. Att Kalmar ett tag ledde med 3-0 är nog bland det sjukaste som hänt i fotbollsvärlden. I senaste matchen mot Göteborg får Häcken skylla sig lite själva. Man startade matchen väldigt bra, gjorde 1-0 och dominerade den första halvleken. I den andra halvleken valde man dock att backa hem och försvara sin ledning i stället för att satsa på 2-0. Det straffade sig då Göteborg kvitterade och sedan fick en sen straff. Häcken fick sedan inte in bollen trots en enorm anstormning, stolpskott mm de sista minuterna.

Det som gör att jag tror mycket på Häcken den här gången är att tränare Peter Gerhardsson gått ut och sagt att misstaget de gjorde mot Göteborg, då de blev passiva, absolut inte får upprepas. Nu blir det full fart framåt ända till slutsignalen. Då Häcken är ett mycket bättre lag än Syrianska och har fantastiska offensiva spelare med Waris Majeed som pricken över i:et lutar det åt en seger och att Häcken gör minst två mål i matchen. Jag chansar även på att Waris Majeed gör mål i matchen. Han har skapat väldigt många chanser de två senaste matcherna men inte satt dit den. Nu är det dags för ett nytt mål!

Häcken har inga nya skador så på den fronten ser det ganska bra ut och man kommer kunna ställa upp med en mycket vass startelva. Syrianska har haft problem med skador och matchat många olika spelare. Även om det ser lite bättre ut inför den här matchen är skadeläget långt ifrån bra. Syrianska har förlorat tre raka matcher utan att ha gjort ett enda mål på dessa matcher.

Häcken vann båda mötena mot Syrianska ifjol. 5-1 borta och 4-0 hemma.

Spel 1: Syrianska-Häcken 2 – odds 1.85 bet365
Spel 2: Waris Majeed gör mål i matchen – odds 2.90 Unibet
Spel 3: Häcken över 1.5 mål – odds 1.90 bet365

mr_england - 27 April, 2012, 21:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2012-04-28 00:33:04

Bra skriven rek igen. -2.5 är väll tom ovanligt bra spelvärde i