Speltips

Speltips TOR/ PHI

Sport: Baseball Spelstopp: 2012-04-28 01:00 Spela här

Speltips TOR/ PHI
Land: Land Liga: MLB
Odds: 3,91 Speltips: HCP Dubbel
2012-04-28 01:00 TOR/ PHI HCP Dubbel 3,91 Link

Jaha då får man börja betta igen .... Skönt. Jag spelar i stort sett bara Baseball ingenting annat då jag inte anser mig har tillräcklig kunskap (förutom skellefteå men där vet jag om någon har ont i en lilltå ) och det vore jäv om jag lirade dom . Följt Baseball länge och Blue Jays är mitt lag i hjärtat och och det skar hårt där när Halladay lämnade för Phillies men sån är sporten och jag önskar honom en vinst i World Series någon gång i hans karriär.

Lirar oftast ganska hårt när det gått några omgångar och nu kliver jag in iaf,vet att det finns bra spelare på MLB redan på planket, så se detta som ett kompliment.

Har levererat tidigare och tänker göra det nu oxå.

Kör HCP dubbel med Phillies och Blue Jays. Halladay på kullen i Phillies och Romero för Blue jays.Visst dom är hemmalag och hela den biten med att dom inte behöver spela 9 :e innigen, spelet bygger på att dom släpper max 2 runs i matchen och att den är avgjord i 6;e, det är min analys iaf.

Blue Jays har power i sina trän men var usla mot Orioles senaste matcherna,kommer att explodera i kväll då dom har Romero på kullen och publiken i ryggen.

Phillies stora roblem är defenitivt deras power att skapa lite runs, då dom förmodligen har bästa pitcher staff i hela MLB.Men ser fan så mycket bättre ut nu, fast UTLEY och HOWARD saknas.

Dunder dubbel detta, lira den grabbar så vaknar ni med ett leende.

EDITERAD 2012-04-27 21.54:09

Link - 27 April, 2012, 21:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RsomiUnk - 2012-04-27 22:49:23

Du kan inte gå mycket plus om du lirar RL dubblar i MLB otroligt svårt att få in men lycka till