Speltips

Speltips Haga v Lindsdal

Sport: Bonnfotboll Spelstopp: 2012-04-28 14:00 Spela här

Speltips Haga v Lindsdal
Land: Sverige Liga: Division 2 Östra Götala
Odds: 2,38 Speltips: 2
2012-04-28 14:00 Haga v Lindsdal 2 2,38 holms

Bonnsäsongen har börjat relativt bra för undertecknad, även om matcherna igår satt riktigt långt inne.
Dubbla 2-1 med sena segermål är inte vad man önskar till två så låga odds.
Men å andra sidan: Det är klart bättre att göra 2-1 i 93:e än i 55:e.

Givetvis finns det bonndrag även idag.
Lindsdal, med Sveriges snyggaste tröja på mittback Carl Sahlén, ska ut i vevartagen igen.

Skadebekymmerna som plågade laget i premiären (ändå 1-1 mot Motala) har nu förbättrats avsevärt. I den följande bortamatchen så läste man 1-1 borta mot Tord, vilket får ses som klart godkänt.
På de två inledande matcherna har Lindsdal ännu inte släppt in något spelmål, vilket pekar på att defensiven i alla fall sitter som den ska, och det efter två trassliga motståndare.

Idag är det något enklare. Nu väntar seriens kanske sämsta lag, Haga från Jönköping.
Nykomlingarna har i sina två inledande matcher inte alls räckt till och kommer få en jobbig säsong, och ett perfekt byte för Lindsdal. Ett trepoängstörstande Lindsdal.

Dessutom. Det vankas fest för gubbarna i bortalaget. Bussens vikt består av 70 % öl, resten smuggelwhisky från suspekta långtradarchaufförer med polska registreringsskyltar.
Vad jag vill säga med det?
Jo, Lindsdal vinner fantastiskt nog samtliga matcher när upplägget med partyhattar på hemresan är planerat.

holms - 28 April, 2012, 09:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Slangen - 2012-04-28 12:09:57

Det som kan sägas om Lindsdal inför denna matchen är att Målvakt och försvar är intakt sen premiären. Där saknas endast Pontus Dorch som ska spela från start men han har varit sjuk/skadad och inte spelat en enda match än. På mittfältet saknas Fredrik Pettersson (f.d Kalmar FF) och Daniel Ahonen som båda spelat från start en del i år. (de få matcher som varit). Ahonen är med i truppen men spelar förmodligen inte från start. Dock finns bra täckning från dessa herrar med bland annat förra Div. 1 spelaren Johan Israelsson som varit skadad länge men i förra omgången gjorde comeback och startar nog förmodligen idag. Det man tappar i att Ahonen/Pettersson inte spelar är den offensiva kreativiteten men de man får i att de andra spelar är mer löpvilja och kamp vilket inte behöver vara fel. Anfallsmässigt är truppen fullbesatt och där finns inga skador att tala om.

Så Lindsdal ser bra ut men kan tappa i att båda de "kreativa" innermittfältarna saknas. De har en stark trupp idag vilket bör leda till en stark bänk och en del alternativ som kan komma in och ändra matchbilden.

Hur Lindsdal spelat de första matcherna har jag dålig koll på men enligt utsago från tidningar, spelar och ledare var matchen senast mot Tord en match man lika gärna kunnat vinna då de fanns bra chanser att avgöra på, oavgjort var dock inte orättvist.

Haga har jag dålig koll på.. 3-1 förlust borta mot tuffa Motala är väl inget snack där kommer många få svårt i år. Förlusten mot Myresjö hemma är dock inte lika imponerande, dock kan det väl varit premiärnerver som speglat av sig där. Annars har jag dålig koll på deras truppmaterial, skador osv..

Sammanfattningsvis tror jag det blir en tuff match idag, liten fördel Liffen kan jag tycka med tanke på deras material. Tror dock Haga är svårbedömda och inte så dåliga som folk tror. Sällan att lag är riktigt riktigt usla i dessa serier då det i slutändan brukar handla om en 4-5 lag som är inblandade i bottenstriden där det brukar vara på håret att 2 åker ut. Så jag avråder nog spel tillsvidare då jag får se laguppställningar och uppvärmningar. Kommer vara på plats på matchen och kan nog rapportera in lite på planket emellanåt.

bowser - 2012-04-28 11:12:58

Har lite koll på Haga, de har inte alls spelat dåligt i inledningen.. men slarvat och inte tagit vara på sina målchanser. Mer effektivt spel så tror jag de gör 1-2 mål idag. Däremot har jag ingen koll på Lindsdal så jag vågar mig inte på något spel.

Idag saknas 2 ordinarie spelare i Haga, 1 mittfältare och en forward

lycka till, kanske ska gå på matchen så då levererar jag liveuppdatering :)

X-man - 2012-04-28 11:00:46

Erfarenheten säger bestämd fest = ofokus på "rätt" uppgift!
Hoppas att jag har fel i dethär fallet...

Stoppoloss - 2012-04-28 10:25:20

Igår fick bolagen smaka med både Nybro och Smedby.. :) ryggar här!