Speltips Chelsea - QPR

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-29 14:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.93
Tips: Both teams to score
En riktig skitdag igår i Championship. Eller skitdag och skitdag, jag satte 2 av fyra spel men bara två av dessa var rekade så det spelar ju inte så stor roll för er. Min form är annars ganska god och jag hoppas kunna bounca back direkt. Förövrigt kommer ni nog kunna hitta ett litet blogginlägg under dagen när jag piggnat till lite om gårdagens spel, jag tycker nämligen en del saker i utgången var oerhört intressanta och värda att knyta ihop. Mer om det senare alltså, nu är det dags för ett Londonderby vars förhandsspekulationer främst handlat om skaka hand/inte skaka hand mellan rasisten Terry och rasisten Terrys offer Anton Ferdinand. FA har dock beslutat sig för att överge handskakningsproceduren just för denna match.

Ni känner till den oerhört välstuderade och dokumenterade tendensen att lag har svårt att prestera helgen efter att man varit ute i Europa. Jag håller inte för omöjligt att Chelsea trots allt tar hem det här men jag tror inte att det blir en dans på rosor. Detta av flera anledningar:

Chelsea är slitet pga ett hektiskt spelschema med enkom livsviktiga matcher på sistone, även en bred och kvalitativ trupp tar lite stryk av det schema man har haft på senaste och den urladdning som resan till Barcelona innebar. Idag är det Londonderby och ett lag som spelar för sin existens är alltid en tuff nöt att knäcka, framförallt om laget i fråga dess förutom har Joey Barton i truppen.

Chelsea har fin hemmaform, men spelet jag hittat och som jag tror på baserar sig faktiskt både på magkänsla men också på statistik. Chelsea har nämligen både gjort mål och släppt in mål i fyra av sina sex senaste drabbningar. På bortaplan har man dessutom både gjort och släppt in mål i fyra av sina fem senaste matcher.. Man har dessutom fortfarande inte vunnit ett enda Londonderby i år, 7 Londonderby spelade och NOLL vinster, QPR å sin sida har vunnit 3 derbyn hittills i år.

Jag utgår från att Chelsea kommer lyckas att göra mål idag och då är det väldigt intressant att beakta frånvaroläget i Chelseas läger där tre startspelare från backlinjen saknas. Ivanovic är avstängd och både Cahill och Luiz är skadade. Bättre förutsättningar på förhand kan inte QPR få vad gäller sina chanser att få in en eller ett par bollar på Stamford Bridge.

QPR har vansinnigt dålig bortaform men ju närmare omgång 38 man kommer desto mer desperata blir Sparkey och hans mannar och jag tror att den desperationen kan erbjuda allin i offensiven snarare än försiktighet och 0-0tänk.

Jag slänger in mina kulor på att båda lagen gör mål idag till fina 1.93 på Betsafe.

Lycka till lads!
Spela på Chelsea - QPR hos Betsafe
Spela nu
RalleArvid - 29 April 2012 - 11:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-04-29 12:35

Hittade det först bara till 1.80 men gick in när jag såg 1.93. Tycker ändå det är godkänt. I tidigare drabbningar har ändå max 2 av 4 ordinarie i backlinjen saknats. Idag kommer man dessutom spela helt annorlunda försvarsspel än mot Barcelona då tillochmed Drogba var nere i defensivt straffområde och var övertänd.

mr_england - 2012-04-29 11:35

Hoppas den sitter! Med tanke på att Chelsea hållit nollan i fyra av de sex senaste hemmamatcherna i ligan och Champions League och försvarade sig bra borta mot Barca trots att många spelare saknades skulle jag dock vilja ha ett högre odds för att rygga.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: