Speltips Man C-ManU

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-04-30 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 3,50
Speltips: P. Evra: Att bli varnad
Spela på Speltips Man C-ManU
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på P. Evra: Att bli varnad
Ett av mina roligaste spel och ett utav det mest upprepande spel har tidigare varit att Scholes "att få kort". När den "onde" Paul slutade efter förra säsongen kändes det som en era som gick i graven, rent spelmässigt också. När nu Scholes har återvänt är dock inte det spelet lika hett längre. I "tidernas derby", som spelas ikväll, kan jag dock inte låta bli att snegla på ett liknande spel. Att sia vem som vinner ikväll överlåter jag till andra däremot vågar jag peta på ett diciplinärt spel ikväll.

P. Evra (6 YC) den mest varnade spelaren (vid sidan av Evans 6 YC, 1RC) i Man U kommer säkert ligga på gränsen flera gånger ikväll. Att det kommer bli en tuff match kan säkert många skriva under på. Ett snabbt bolltempo och ett franskt humör!? kan göra detta spel möjligt. Att sedan 4 av 6 varningar har kommit mot lag som Chelsea, Liverpool, Arsenal och just Man C gör ju att man gärna ser ett mönster i att Evra har en förmåga att spela tufft i matcher som kan kategoriseras som "stora".

Om nu inte fransmannen snubblar på uppvärmningen eller bärs ut efter 10, tror jag mig ha funnit ett kul spel att ha vid sidan av den gigantiska matchen.

I svensk anda kan insatsen kategoriseras som "lagom"...
Spela på Man C-ManU hos Unibet
Spela nu
mrperzzon - 30 April 2012 - 11:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Göken - 2012-04-30 11:58

Haha! Kul rek. Kul spel. Evra är inte kul. Hoppas den ärkefjollan ser rött och får rött.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: